Φόρμα συμμετοχής σε συνέδριο για τη λήξη του Ευρωπαϊκού έργου Cultural and Arts Entrepreneurship in Adult Education (CREATION)
Ευχαριστούμε για το ενδιαφέρον σας να εγγραφείτε στo συνέδριο στα πλαίσια του Ευρωπαϊκού έργου Cultural and Arts Entrepreneurship in Adult Education (CREATION)!

Για να δοθεί η δυνατότητα στο ευρύ κοινό να γνωρίσει το έργο, θα πραγματοποιηθεί το καταληκτικό συνέδριο στα γραφεία του HUB NICOSIA, στη Λευκωσία.

Παρακαλούμε για λόγους καλύτερης οργάνωσης της εκδήλωσης, όπως συμπληρώσετε παρακάτω τα στοιχεία σας.

Αν θέλετε να μάθετε περισσότερα για το έργο, επιστεφτείτε τη σελίδα μας: http://creationproject.eu/

Για περαιτέρω πληροφορίες:
Στεφανία Σάββα (stephania@synthesis-center.com)
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Ονοματεπώνυμο *
Τηλέφωνο επικοινωνίας *
Επιβεβαιώνω την παρουσία μου στο παρακάτω συνέδριο. *
Συναινώ στη λήψη φωτογραφιών/ βίντεο μου και δημοσίευση  τους στις πλατφόρμες κοινωνικών μέσων HUB NICOSIA και του έργου CREATION, με σκοπό την προώθηση, τη διάδοση και την επικοινωνία του πλαισίου της κατάρτισης και του έργου CREATION. *
Δήλωση Πολιτικής Απορρήτου
Κανένα οργανωτικό ή προσωπικό στοιχείο δεν θα δημοσιοποιηθεί πέρα από τους εταίρους του έργου και την ΕΕ. Σύμφωνα με τον Γενικό Κανονισμό Προστασίας Δεδομένων (GDPR) (ΕΕ) 2016/679, έχουμε νομική υποχρέωση να προστατεύουμε κάθε πληροφορία που συλλέγουμε από εσάς. Όσες πληροφορίες παρέχετε δεν θα διαβιβάζονται σε τρίτους και θα αντιμετωπίζονται σε πλήρη συμμόρφωση με την Πολιτική Απορρήτου.

Με την υποβολή αυτής της φόρμας, μας επιτρέπετε να αποθηκεύουμε πληροφορίες στις οποίες θα έχετε το δικαίωμα πρόσβασης, επεξεργασίας ή διαγραφής ανά πάσα στιγμή. Οι προσωπικές ή οργανωτικές πληροφορίες που συλλέγονται θα χρησιμοποιηθούν για τo εργαστήριο "Cultural and Arts Entrepreneurship in Adult Education (CREATION)" και δεν θα κοινοποιηθούν σε κανένα τρίτο μέρος.
Υποβάλλοντας αυτήν τη φόρμα επιβεβαιώνετε: *
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy