Prijava za konferenciju Bounding_Box_2021
Putem ovoga obrasca omogućena je prijava za konferenciju Bounding_Box_2021 koja okuplja tvrtke, institucije i pojedince zainteresirane za područje umjetne inteligencije s ciljem promocije i boljeg razumijevanja ove tehnologije koja utječe na gotovo sve aspekte naših života.

Konferenciju organizira tvrtka Protostar Labs koja se bavi razvojem rješenja temeljenih na računalnom vidu i umjetnoj inteligenciji. Glavni fokus tvrtke je razvoj platforme za vizualnu inspekciju i kontrolu kvalitete s primjenom u različitim industrijskim granama.

Bounding_Box_2021 će se održati u petak 26. ožujka 2021. od 11:00 do 16:00 h u prostoru SportHouse Osijek. Zbog epidemioloških mjera na samoj konferenciji fizički će sudjelovati predavači i organizatori dok će za sve ostale zainteresirane biti organiziran prijenos putem Zoom aplikacije. Nakon što se prijavite za konferenciju, na vašu e-mail adresu poslati ćemo Vam podatke za praćenje konferencije.

Radujemo se Vašem sudjelovanju!


Program konferencije Bounding_Box_2021
Ime i prezime *
e-mail adresa *
Prijavljujem se na konferenciju Bounding_Box_2021 i slažem se s fotografiranjem i snimanjem aktivnosti u svrhu izvještavanja o projektu u medijima, društvenim mrežama i slanje izvještaja nadležnim institucijama Europske Unije. Ujedno, slažem se da se prikupljene informacije koriste u svrhu dokazivanja realizacije projekta prema nadležnim institucijama. *
Temeljem članka 7. i članka 13. Opće uredbe za zaštitu podataka: Dajem privolu Protostar Labsu za uporabu mojih osobnih podataka u svrhu obrade sudionika konferencije. Navedene podatke mogu koristiti organizatori, suorganizatori i koordinatori aktivnosti konferencije Bounding_Box_2021 kako bi temeljem odgovora sastavili popis sudionika konferencije. Razumijem da se neki podaci mogu trajno čuvati jer organizatori arhiviraju popis sudionika konferencije. Pročitao sam i razumio uvjete i dajem privolu da moji navedeni podaci budu korišteni kako je opisano. Protostar Labs je predan obradi informacija u skladu s Općom uredbom o zaštiti podataka (GDPR - General Data Protection Regulation). Vaša prava: Imate pravo tražiti kopiju informacija koju o Vama imamo, tražiti ispravke i brisanje informacija koje više nisu potrebne. Možete u bilo kojem trenutku tražiti Protostar Labs da prestane koristiti Vaše podatke. Imate pravo uložiti pritužbu protiv Protostar Labsa vezanu za pitanja zaštite osobnih podataka Agenciji za zaštitu osobnih podataka. *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy