2019 Iaido Válogatott Programterv
Kedves Iaidoka!

Az alábbiakban olvashatod az Iaido Válogatott programját, mely az előző év módszeréhez képest sokkal rugalmasabb. Kérlek az elolvasása után töltsd ki a jelentkezési lapot. Ezek után kapsz majd további tájékoztatást az edzések helyéről és idejéről. Természetesen pártolók is részt vehetnek a programban, akik nem kívánnak a Válogatottban részt venni, de szívesen segítenek a felkészülésben.

Jelentkezési határidő az alábbi jelentkezési lap kitöltésével 2018.január 10.

Iaido Keret-válogatott edzések:
A jelentkezési határidő után az érintettek kapnak egy visszaigazolást az Iai Szekcióvezetőtől,hogy el lett e fogadva mint keretversenyző? Ezzel együtt ki lesznek hirdetve a közös edzések helyei és időpontjai,melyek nem kötelezőek. Lesz két verseny is, melynek eredménye fontos részét képezi majd a kiválasztásnak. Az egyik a május 12.-i NYIT verseny, a másik pedig egy június 29.-i házi verseny.

Iaido válogatott események:
3 felkészülő hétvége lesz október végéig, meghívott versenytapasztalattal rendelkező Iaidókával. Ez még egyeztetés alatt van, időben ki lesz hirdetve.

A jelentkezésnél kérem figyelemebe venni az EKF EIC szabályzat 09.4 pontját, miszerint:
"Egytől négy danig az versenyezhet, aki az adott fokozatot a verseny napjához képest legfeljebb a fokozat számával megegyező évvel plusz 12 hónappal korábban szerezte meg. Öt és hat dan kategóriában nincs korlátozás az adott fokozatban töltött időtartamra. Dan nélküli kategóriában minden versenyző csak egyszer indulhat."

A teljes 2018-s szabályzat itt olvasható:
http://www.ekf-eu.com/documents/2018%20Rules%2025EIC2018-Zawiercie_FINAL.pdf

Válogatott keret kommunikáció:
A válogatott keret kommunikációjának hivatalos formája a 2016-od évben használt és bevált Facebook zártkörű Iaido válogatott csoportban zajlik, illetve e-mail formájában.

Készült: Budapest,2018.12.26.

Mihalik Hunor
renshi 7.dan
MKSZ Bucsó
Email *
Klubod neve: *
Név
Születési dátum
MM
/
DD
/
YYYY
Jelenlegi fokozat *
Melyik fokozatban tervezed az EB-n az indulásod? Az EKF verseny részvételi szabályt kell követni. *
Melyik kategóriában tervez részt vállalni? *
Mobilod ( Így írd be: 0036204602565 ) *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy