DNHE Nyári Tábor jelentkezési lap
A DNHE nyári evezős sporttábort hirdet gyerekeknek három turnusban,
I. turnus: 2022. július 11-15. között
II. turnus: 2022. július 18-23. között
III. turnus: 2022. augusztus 1-5. között,
a Margitszigeten.

A tábor célja, hogy tartalmas, változatos és izgalmas programot biztosítsunk 10 és 16 év közötti gyerekeknek Budapest szívében, a Margitsziget természeti környezetében. A tábor egy hete tökéletes alkalom azoknak, akik a nyári szünidő alatt megismerkednének az evezéssel, bepillantanának egy dunai csónakház életébe, és szívesen felfedeznék a sziget ritka természeti és történelmi emlékeit.

Kérjük, az alábbi űrlap kitöltésével véglegesítse gyermeke jelentkezését. Az adatokhoz harmadik fél nem férhet hozzá, kizárólag a tábor szervezői és a DNHE elnöksége.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
A JELENTKEZŐ ADATAI
Figyelem! A tábort 10 és 16 év közötti gyerekek számára hirdettük meg. Egyedi esetben ennél a korosztálynál kevéssel fiatalabb jelentkezőket is örömmel várunk, de kérjük, erről a jelentkezést megelőzően egyeztessen a tábor szervezőivel.

A jelentkezés további feltétele az igazolt úszástudás.
Név *
Születési dátum *
MM
/
DD
/
YYYY
Melyik turnusra jelentkezik? *
Required
Evezős rutin *
Az evezős rutin hiánya vagy megléte sem előnyt, sem hátrányt nem jelent a tábor folyamán. Kezdők és gyakorlott evezősök jelentkezését egyformán szívesen várjuk.
Egészségügyi információk
Amennyiben gyermeke étkezéssel vagy testmozgással kapcsolatos egészégügyi állapota egyedi figyelmet igényel (pl. allergia), azt kérjük, az alábbi mezőben részletezze.
SZÜLŐK ELÉRHETŐSÉGEI
Az alábbiakban kérjük olyan elérhetőségeket adjon meg, amelyen munkidőben is elérhetők a gyerekek szülei. Ez különösen a telefonszámoknál releváns. Az emailcímeket a tábort megelőző kommunikáció során használjuk.
Édesanyja neve
Édesanyja telefonszáma
Pl.: 30/123-4567
Édesanyja emailcíme
Édesapja neve
Édesapja telefonszáma
Pl.: 30/123-4567
Édesapja emailcíme
TOVÁBBI KAPCSOLATTARTÁS
DNHE utánpótlásnevelési hírek
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Danubius Nemzeti Hajós Egylet. Report Abuse