Kalliokiipeilykokeilu su 6.9.2020 klo 13–15.30
Tällä lomakkeella kerätään sitovat ilmoittautumiset Huvimestarin kalliokiipeilykokeiluun. Osallistujat kokeiluihin valitaan ilmoittautumisjärjestyksessä. Kalliokiipeilykokeilussa pääset kokeilemaan kiipeilyä luonnonkalliolla Jyväskylän lähistöllä. Kalliokiipeilykokeilu ei vaadi esitaitoja vaan kuka tahansa voi osallistua. Kalliokiipeilykokeilu ei ole sama kuin kalliokiipeilykurssi ja se ei siis valmista omatoimiseen itsenäiseen kiipeilyyn. Reittien vaikeustaso pyritään sovittamaan niin, että jokainen pääsee kiipeämään ainakin yhden reitin ylös asti ja mielellään saisi haastetta enemmänkin loppua kohden.

Ryhmälle sopiva kallio valitaan ryhmäläisten kokemuksen perusteella, joten täytäthän oheisen lomakkeen siksi huolella. Kohteen sijainti kerrotaan täten vasta myöhemmin. Kallio tulee olemaan joka tapauksessa noin puolen tunnin matkan sisällä Jyväskylästä. Kallioille pyritään järjestämään ryhmän kesken kimppakyyditystä. Ilmoittakaa lomakkeen lopussa olevaan kenttään, jos tarvitsette kyydin. Ellet ilmoita mistä päin olet tulossa, oletamme sinun olevan Jyväskylästä :)

Tapahtuma voidaan peruuttaa, jos osallistujia ei ole tarpeeksi tai jos keli estää kiipeilyn. Minimiosallistujamäärä on 4 henkilöä. Ryhmään otetaan maksimissaan 6 hlö. Osallistujat saavat tarkemmat tiedot tapahtumasta sähköpostitse noin pari päivää ennen tapahtumaa. Suljemme ilmoittautumislomakkeen, jos ryhmä tulee täyteen.

Hinta kiipeilylle on 40 € / hlö. Hinta sisältää varusteet ja ohjauksen. Toiminnallamme on vastuuvakuutus, mutta osallistujia ei ole tapaturmavakuutettu.

Ilmoittautumisensa voi perua sunnuntaihin 30.8. klo 23.59 saakka. Perumattomat poisjäämiset laskutetaan täysimääräisinä.

Kysymyksiin vastataan puhelimitse 0400 627 010 (myös sms/whatsapp) ja spostitse toni@huvimestari.fi
Nimesi
Puhelinnumerosi
Sähköpostiosoitteesi
Oletko aiemmin kiivennyt sisällä (seinäkiipeily/boulderointi)?
Clear selection
Oletko aiemmin kiivennyt ulkokallioilla?
Clear selection
Jos sinulla on omia kiipeilyvarusteita, listaa ne alle (tällä kartoitetaan tarvittavaa lainavarustemäärää ryhmälle)
Esim. kiipeilykengät, valjaat, kypärä
Kengännumerosi (jos sinulla ei ole omia kenkiä)
Onko sinulla auto (jos on niin montako kimppakyytejä ajatellen tarvittaessa kyytiisi mahtuu)?
Vapaa kenttä
Tähän voit heittää yleisiä kommentteja/kysymyksiä tai ilmoittaa kyytitarpeesta. Myös jos olet kiivennyt aiemmin ja osaat toivoa jotain tietyn vaikeustason (greidin) reittejä kiivettäväksi, voit heittää toivetta niin koitetaan järjestää.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Huvimestari. Report Abuse