Inscripció Jornada Esportiva 8h Institut Viladomat [25 Maig 2019]
Formulari per inscriure's a aquesta jornada esportiva que pretén crear un punt de trobada, mitjançant l’esport, entre membres de la comunitat educativa de l’Institut Viladomat. Per aquest motiu l’objectiu no és un altre que passar-s’ho bé i gaudir de l’esport amb els amics i amigues.

Horari: de 9:00 a 17:00

Inscripcions: cada equip ha d’estar format per un mínim de 6 jugadors/es i un màxim de 8 jugadors/es. Es permet a cada equip incorporar fins a un màxim de 2 participants que no tinguin cap de les vinculació amb l’Institut.

Format de competició: Tots els equips participaran en dos fases, en la primera es formaran grups aleatoris amb 4 equips. Durant aquesta primera fase tots 4 equips jugaran entre ells, i en funció dels resultats dels seus partits es classificaran per la segona fase, en la qual els dos millors classificats de cada grup competiran en una categoria d’or i els altres dos en una categoria plata.

Cost: 1€ per jugador/a (es pagarà el mateix dia del torneig)

Sorteigs: Al final de la trobada es sortejarà un obsequi entre els participants inscrits

Bar: Els alumnes de 3r de la ESO oferiran servei de bar.

Filmació original de l’esdeveniment. Es promocionarà la formació d’equips que filmin i crein videos promocionals orginals de la trobada. El video més original serà el que es faci servir per promocionar la trobada del curs 2019/2020
Email address *
NOM DE L'EQUIP *
PETITA DESCRIPCIÓ QUE US DEFINEIXI COM A EQUIP *
A QUIN ESPORT VOLEU COMPETIR *
COLOR DE LA SAMARRETA
NOM D'UN RESPONSABLE DE L'EQUIP *
TELÈFON DE CONTACTE *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Institut Viladomat.