Formulari d'inscripció 3r Fòrum de Mercats de la Comunitat Valenciana. Els mercats municipals, una opció de futur?
Dilluns 16 d'octubre de 2017 tindrà lloc a Benicarló i Vinaròs el 3r Fòrum de Mercats de la CV, organitzat pels ajuntaments i les associacions de venedors de Benicarló i Vinaròs, amb el suport de la Conselleria d'Economia Sostenible, Sectors Productius, Comerç i Treball i la col·laboració de la Federació de Mercats de la Comunitat Valenciana, amb el lema “Mercats Muncipals, una opció de futur?"

Aquest fòrum va adreçat especialment a responsables municipals, polítics i tècnics, en matèria de comerç i mercats, i a venedors i venedores de mercats municipals. Es tractaran qüestions com noves eines per a donar resposta a les demandes dels consumidors, bones pràctiques que s'estan desenvolupant en altres mercats en matèria de fidelització de clients i fórmules de gestió que permeten l'optimització dels recursos.

Diversos municipis exposaran les seues experiències en matèria d'accions promocionals i fórmules de gestió dels mercats municipals a través d'una taula redona i es podrà generar debat amb la participació dels assistents.


Nom *
No uses la majúscula sostinguda, per favor.
Your answer
Cognoms *
No uses la majúscula sostinguda, per favor.
Your answer
DNI / NIE *
Escriu els números sense punts ni espais, per favor.
Your answer
Adreça *
Your answer
Codi postal *
Your answer
Localitat *
Your answer
Entitat *
Your answer
Telèfon de contacte *
Your answer
Adreça de correu electrònic *
Your answer
Col·lectiu *
Required
Es quedarà al dinar *
Protecció de dades
En compliment de la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal (Llei 15/1999 de 13 de desembre) informem que les dades de caràcter personal proporcionades podran ser objecte de tractament i recollides en un fitxer de dades que té com a única finalitat la gestió i organització del 3r Fòrum de mercats de la Comunitat Valenciana. Els mercats municipals, Una opció de futur? El dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició es podrà exercir davant l'Alcaldia de l'Ajuntament de Vinaròs (Plaça Parroquial, 12, 12500 Vinaròs).
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms