Online konzultáció igénylése a Tempus Közalapítvány munkatársaitól a pályázati lehetőségekkel kapcsolatban
Tisztelt Ügyfelünk!

Tájékoztatjuk, hogy a személyes ügyfélszolgálat offline formája szünetel. Kérjük, a kérdéseiket elsősorban emailben vagy telefonon tegyék fel a telefonos vagy email elérhetőségeinken (https://tka.hu/kapcsolat)

Ha nehezen igazodik el a Tempus Közalapítvány által kezelt pályázatok között, vagy speciális ügyben szeretne bővebb felvilágosítást, akkor lehetősége van személyes tanácsadás kérésére is, amelyet a járványhelyzetre való tekintettel online formában tartunk. Ez azonban előzetes bejelentkezést és időpont egyeztetést igényel. Kérjük, töltse ki az alábbi kapcsolat felvételi űrlapot, amelynek alapján munkatársunk hamarosan felveszi Önnel a kapcsolatot. A Tempus Közalapítvány felé történő kapcsolatfelvétellel Ön megismerte és elfogadja a vonatkozó Adatvédelmi tájékoztatóban foglaltakat.

Tisztelt Pályázó!

A Tempus Közalapítvány többféle pályázattípust koordinál. Amennyiben a programokkal kapcsolatosan felmerülő kérdésekre szeretne személyesen választ kapni, akkor ahhoz, hogy a legjobb tudásunk szerint tudjuk önt tájékoztatni a céljainak megfelelő pályázati lehetőségekről, kérjük, hogy töltse ki az alábbi űrlapot ezzel is segítve a munkánkat.

Amennyiben még konkrét pályázatot nem választott ki, vagy esetleg nincsen még megfelelő projektötlete, kérjük, írja meg elképzelését az ügyfélszolgálatnak (info@tpf.hu) és segítünk megfelelő pályázattípust találni.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Érdeklődő neve: *
A pályázó intézmény, szervezet neve:
E-mail cím: *
Telefonszám: *
Melyik pályázati vagy tájékoztatási lehetőség felől érdeklődik? *
Kérjük, adja meg a választott programmal kapcsolatos előzetes kérdéseit, hogy munkatársaink fel tudjanak készülni a személyes konzultációra. *
Kérjük, az alábbiaknak megfelelően válasszon egy Önnek megfelelő konzultációs időpontot! *
Online konzultációra hétfőn és kedden 9:00-16:00 óráig van lehetőség, szerdán 9:00-15:00, csütörtökön 9:00-14:00 óráig. Kivételt jelent ez alól a Külföldi Nyelvtanulási Program, amely esetén kedden 9:00-10:30 óráig és csütörtökön 15:00-16:30 óráig van lehetőség konzultációra. A konzultáció helyszíne a Tempus Közalapítvány munkatársa által megadott online elérhetőség (általában valamilyen online konferenciaterem). Kérjük, hogy konzultációs szándékát legalább egy munkanappal a tanácsadás előtt jelezze.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy