Vragenlijst
Ervaren ondersteuning voor EBP van leidinggevende en werkklimaat.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Introductie
Hartelijk bedankt voor het invullen van deze vragenlijst. Leest u, voordat u begint alstublieft deze instructie goed door.

Omdat uw antwoorden anoniem worden verwerkt, is het niet mogelijk uw antwoorden op achtergrondvragen (zoals uw opleidingen) terug op te roepen uit andere door u ingevulde vragenlijsten. Het aantal achtergrondvragen wordt dan ook tot een minimum beperkt, maar wellicht heeft u een zelfde vraag eerder al eens ingevuld bij een andere vragenlijst. Onze excuses daarvoor.

Het kan dat u deze vragenlijst eerder ook heeft ingevuld; dat is dan ook de bedoeling als dat langer dan drie maanden geleden is. Deze vragenlijst wordt binnen enkele instellingen elke vier maanden herhaald. Vult u alstublieft, ook als u een keer niet heeft meegedaan, de vragenlijst nu weer in.
Evidence-based practice, leidinggevende en werkomgeving
Evidence-based practice (EBP) is een stapsgewijs proces om kennis en argumenten van mensen (patiënten en professionals) en de wetenschap met elkaar te combineren om de zorgverlening aan mensen zo goed mogelijk te maken. Met de leidinggevende wordt in deze vragenlijst de toestemming verlenende persoon of personen bedoeld, die het dichtst bij uw eigen functie staat. Met EBP-werkklimaat worden uw werkgever, de organisatie en het team waarin u werkt bedoeld.
Doel van het onderzoek
Het doel van dit deelonderzoek is het in kaart brengen van de situatie van leiderschap en werkklimaat, zoals die voor verpleegkundigen in een zorginstelling van invloed zijn op het ondernemen van de stappen die EBP mogelijk maken.
De vragenlijst
Deze vragenlijst bestaat uit vijf onderdelen. Het invullen hiervan neemt circa 6 minuten in beslag. Voor het onderzoek is het van belang dat je de gehele vragenlijst invult.

Onderdelen van deze vragenlijst:

1. Identificatievragen (5 vragen)
2. EBP-Leiderschap (10 vragen)
3. EBP-Werkklimaat (8 vragen)
4. Aanvullende vragen (4 vragen)
5. Achtergrondgevens (4 vragen)
Uw toestemming
De gegevens die u via deze vragenlijst verstrekt worden vertrouwelijk en anoniem behandeld. U geeft, met het invullen van de gegevens op en insturen van deze vragenlijst toestemming om deze gegevens geanonimiseerd te verwerken, gebruiken en op te slaan.

U neemt op vrijwillige basis deel aan dit onderzoek. Dat betekent dat u op elk moment en zonder consequenties uw medewerking kunt beëindigen.

Aan het eind van deze vragenlijst kunt u uw email adres invullen om op de hoogte te blijven van het verloop en uitkomsten uit dit onderzoek. Uw email adres wordt apart van uw andere antwoorden opgeslagen en verwerkt.
Meer informatie
Dit onderzoek maakt deel uit van een promotieonderzoek en een daaraan verbonden onderzoek voor de Master EBP. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Peter Hoegen (pa.hoegen@avans.nl).
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy