Exercicis parroquials d'Advent 2022
Benvinguts!

Estem molt contents que hagis decidit fer els Exercicis espirituals de la Parròquia i començar amb tan bon peu l'Advent!

Els farem el cap de setmana 25, 26 i 27 de novembre a la casa d'exercicis Nostra Senyora de Montserrat, de Caldes de Montbui i estaran dirigits pel P. Enrique Martín Baena, que ja va fer les anteriors tandes d'EE de la nostra Parròquia.

El recés començarà el divendres 25 de novembre a les 19 h i finalitzarà el diumenge 27 a les 18 h. El preu és de 125 euros per persona, tot inclòs (exercicis, allotjament i àpats). 
Un cop hagis enviat el formulari t'escriurem per notificar-te la disponibilitat i et demanarem que abonis a la Casa d'exercicis el 50% de l'import com a confirmació de la plaça
Si quan fas la teva inscripció ja estan les places ocupades t'escriurem per informar-te que estàs en la llista d'espera i de seguida que hi hagi alguna vacant us l'anirem oferint per ordre d'inscripció.

Et facilitem l'adreça de la casa d'exercicis Nostra Senyora de Montserrat, a Google Maps https://goo.gl/maps/f6JMynBigZZrpPwr9
 
Ja veuràs que serà una experiència molt positiva i enriquidora per la teva vida!

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
DNI *
Any de naixement *
Correu electrònic *
Telèfon mòbil *
Vens amb el teu marit/la teva esposa?
En cas de venir com a matrimoni, indica'ns el nom del teu marit/esposa i feu igualment la seva inscripció a part. Us demanem aquesta informació per tenir-ho en compte a l'hora de fer l'assignació d'habitacions. En principi, tenint en compte que és un recés de silenci, es prioritzarà que cadascun tingui la seva pròpia habitació, però pels matrimonis es pot valorar la opció que pugueu compartir-la (si és la vostra voluntat)
Tens intoleràncies alimentàries? *
Comentaris intoleràncies
Accepto la política de protecció de dades *
Quan l’usuari facilita les seves dades de caràcter personal utilitzant les nostres vies de contacte, està autoritzant expressament a la PARRÒQUIA DE SANT PERE D’OCTAVIÀ al tractament de les seves Dades Personals per a poder atendre les seves peticions de serveis. La PARRÒQUIA DE SANT PERE D’OCTAVIÀ inclourà les dades facilitades per l’usuari en un fitxer de la seva titularitat que comptarà amb totes les mesures de seguretat necessàries i exigides per la normativa vigent en matèria de Protecció de Dades RGPD (UE) 2016/679. LA PARRÒQUIA DE SANT PERE D’OCTAVIÀ no cedirà o comunicarà a tercers les dades recaptades sense previ consentiment exprés de l’usuari, excepte en el cas que la comunicació sigui necessària per a prestar-li el servei que l’usuari ens hagi sol·licitat. L’usuari podrà exercitar els seus drets d’accés, rectificació, cancel·lació i oposició, dirigint-se per escrit a la PARRÒQUIA DE SANT PERE D’OCTAVIÀ, Plaça de l’Om, 2 – 08173 Sant Cugat del Vallès.
Required
Accepto sortir a les fotos de grup *
Les fotos de grup tenen com a objectiu poder elaborar un recordatori per a cadascun dels participants i poder publicar-les a les xarxes de la Casa d'exercicis i de la Parròquia.
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy