Inschrijfformulier spelavond 15-5-2018: BRAAAAAAINS
Alle data in dit formulier wordt alleen gebruikt voor de planning van dit event, en na het datum zo snel mogelijk verwijderd. Heeft je nog vragen over de data-beheer van de commissie, stuur dan een mail naar rpgcie@duivelsei.nl

Dit is een avond met verschillende avonturen in verschillende systemen. Je moet dus kiezen aan welke tafel jij wil zitten, plekken aan tafels worden toegewezen in de volgorde van inschrijving, dus vragen wij om een weg om je snel te kunnen benaderen of je jouw gewenste plek kan krijgen of niet.
We vragen jou ook om graag om op tijd (19:50) op de spelavond te zijn, zodat de rest van jouw tafel niet hoeft te wachten.
Alle data in dit formulier wordt alleen gebruikt voor de planning van dit event, en na het datum zo snel mogelijk verwijderd.

Naam speler *
Your answer
Contact-voorkeur
Als wij je snel willen bereiken, wat werkt goed? Email, sms, whatsapp, facebook, …? Vul ajb een nummer/profiel in als korte tekst.
Your answer
Welk spel/tafel wil je graag meedoen?
Als je geen vorkeur aangeeft, kijken wij wat beter werkt. Anders is het gewoon first-come-first-served. Je krijgt een bevestiging van ons.
Opmerkingen
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms