Full d'inscripció a la visita guiada a l'Arxiu comarcal del Baix Llobregat (carrer Clementina Arderiu 23, Sant Feliu de Llobregat) el 18 de maig a les 18:30h

Les places són limitades, per això la inscripció és obligatòria.
Data límit per la inscripció és el 16 de maig de 2017.
La sortida es farà en cotxes particulars.

Nom i cognoms *
Your answer
Telèfon (preferentment el mòbil) *
Your answer
Correu electrònic *
Your answer
Soci o col·laborador de l'Associació d'Estudis Torrellencs *
Respecte al desplaçament indiqueu l'opció que correspongui *
Les places s'assignaran per ordre d'inscripció. Posteriorment per correu electrònic rebreu la confirmació de l'assignació de la plaça així com l'hora i lloc de trobada.
En compliment de la Llei orgànica 15/1999, de 13 de desembre, de protecció de dades de caràcter personal, s'informa que les dades personals facilitades s'integraran en un fitxer de l'Associació d'Estudis Torrellencs (Ad'ET) anomenat "Inscrits a la visita guiada a l'Arxiu comarcal del Baix Llobregat", responsabilitat de l'esmentada Associació. Aquestes dades personals s'utilitzaran exclusivament per a gestionar la visita i no seran cedits. La presentació d'aquesta sol·licitud constitueix un consentiment per tractar les dades que conté. Es podran exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició mitjançant petició escrita i signada, a la qual s'ha d'adjuntar fotocòpia del DNI, tramesa per correu postal a l'adreça: Parc de Can Sostres s/n, 08629 de Torrelles de Llobregat.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service