Проект FABUSS – FAmily BUsiness Successful Succession
(Пријава на учесници за обуки за фамилијарни бизниси)
Дел I
Информации за апликантот
Име и Презиме
Your answer
Е-меил адреса (Оваа е-меил адреса ќе биде користена за најава на е-платформата)
Your answer
Телефонски број
Your answer
Пол
Возраст
Образование
Претходно учество во програми за обука?
Ниво на ознавање на дигитални ресурси за Е-учење?
Дали сте заинтересирани за размена на транснационални искуства за време на курсот за обука на FABUSS?
Дел II
Информации за вашиот бизнис
Име и правен статус на компанијата
Your answer
Адреса и контакт од компанијата
Your answer
Дали превземањето на фамилијарниот бизнис е остварено во изминатите 3-5 години?
Дали имате намера да го наследите бизнисот во следните 3-5 години?
Која генерација на семејниот бизнис ја претставувате?
Сектор на активност на семејниот бизнис
Моментална големина на бизнисот (Број на вработени)?
Се согласувам моите контакт информации да бидат споделени со останатите учесници на обуката *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms