Uudenmaan RENCOP-ryhmä - uusiutuvan energian tuotannon yhteisöprojektien edistämisen kumppanuus. RENCOPin 3. kokous 27.02.2019.
Mikä on RENCOP? Renewable ENergy Cooperative Partnership - RENCOP - on alueellinen kumppanuusryhmä, jonka tarkoituksena on edistää uusiutuviin energialähteisiin perustuvien yhteisöenergiaprojektien syntyä. Uudenmaan RENCOP keskittyy taloyhtiöihin kehitettäviin hybridijärjestelmiin, joissa on maalämpö- ja aurinkosähkö.

RENCOP-kumppanuuden toimintaa liittyy Co2mmunity -hankeeseen http://co2mmunity.eu/ - connecting citizens to jointly develop renewable energy projects in the Baltic Sea Region. Yksi Co2mmunity-hankkeen toimenpiteistä on perustaa ja hallinnoida RENCOP-ryhmää.

Tämän kutsun avulla haluamme laajentaa Uudenmaan RENCOP-ryhmän asiantuntijapohjaa sekä kutsua koolle ryhmän kolmas kokous. Kutsumme mukaan yrityksiä ja muita asiantuntijoita, joilla on intressiä yhteiskehittää aurinkosähkö-maalämpö hybridijärjestelmien paketteja yhteisöomisteisiin kohteisiin (esim. taloyhtiöihin ja osuuskuntiin).

Pyydämme kumppanuudesta kiinnostuneita yrityksiä ja muiden organisaatioiden asiantuntijoita ilmoittautumaan mukaan RENCOP-ryhmään täyttämällä tämä lomake.

Tämän lomakkeen lopussa voi myös ilmoittautua RENCOP-ryhmän 3. kokoukseen, joka pidetään 27.2.2019 klo 13-15 GNF:n toimistolla (Kuortaneenkatu 2, Helsinki).

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service