Consultarea Administrației Publice Locale
Consiliul Județean Ialomița elaborează în această perioadă „Strategia de Dezvoltare a Județului Ialomița 2021-2027”, prin care se stabilesc direcțiile clare de acțiune pe care va trebui să se concentreze dezvoltarea județului în perioada 2021-2027.

Strategia de dezvoltare reprezintă un document-cheie al cărui scop este reprezentat de asigurarea unei viziuni coerente la nivel județean, transpuse într-un portofoliu de propuneri prioritare, ideal sprijinite de comunitatea locală. Ca instrument de planificare, o strategie de dezvoltare trebuie să răspundă la nevoile locale prin implementarea unui proces participativ în care buna guvernanță, colaborarea și implicarea comunității să reprezinte piloni strategiei și să asigure continuitatea pe termen lung a viziunii de dezvoltare.

Astfel, vă rugăm să ne sprijiniți prin completarea prezentului chestionar, care va contribui la o mai bună înțelegere a contextului actual al județului. Interesul echipei de proiect este de a contura o imagine de ansamblu reală a dinamicii județului Ialomița și de a identifica provocările de dezvoltare relevante și actuale.

Chestionarul este alcătuit din 30 de întrebări distribuite pe parcursul a 10 secțiuni principale. Completarea acestui va dura aproximativ 15 minute, dar va avea un impact semnificativ pe termen lung asupra dezvoltării județului Ialomița.

Pentru informații suplimentare ne puteți contacta la: daiana.ghintuiala@civitta.com, 0747278594.

Vă mulțumim pentru participare!
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of G Suite. Report Abuse