Tardes de Jocs amb Stronghold
Benvingudes, benvigudis i benvinguts a les nostres meravelloses, fantàstiques, increïbles i al·lucinants tardes de jocs presencials. Sabem que teniu unes ganes boges de trobar-vos amb gent que fa mesos o anys que no veieu, o gent que mai heu conegut, i seure-us a una taula envoltats de l'energia, somriures, suor i dinamisme d'altres persones interessades com vosaltres en els jocs de taula i l'oci alternatiu . Però, també volem que us sentiu a gust i segures, i per tant ens prendrem les mesures de seguretat molt i l’aforament seriosament.

Cal omplir el formulari un cop per jugadora i tarda.

En cas que hagis de cancel·lar la teva inscripció o fer-nos arribar cap comentari o avís, ho pots fer mitjançant el correu electrònic info@alcstronghold.com o a les nostres xarxes socials.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Tardes de juegos con Stronghold
Bienvenides, bienvenidas y bienvenidos a nuestras jornadas maravillosas, fantásticas, increíbles y alucinantes tardes de juego presenciales de este tipo y magnitud después de la pandemia! Sabemos que tenéis unas ganas locas de encontraros con gente que lleváis meses o años sin ver o que nunca conocisteis, y sentaros alrededor de una mesa rodeados de la energía, sonrisas, sudor y dinamismo de otras personas interesadas como vosotros en los juegos de mesa y el ocio alternativo. Pero también queremos que os sintáis a gusto y seguras, y es por eso que nos tomamos los aforos y las medidas de seguridad muy seriamente.

Es necesario rellenar el formulario una vez por jugadora y tarde.
Activitats *
Actividades
Required
Nom de la persona participant *
Nombre de la persona participante
Primer Cognom *
Primer Apellido
Segon Cognom
Segundo Apellido
Telèfon de contacte *
Teléfono de contacto
Ets membre de l'associació? *
Vindràs en grup amb alguna persona JA INSCRITA? (el formulari s'omple de forma individual)
¿Vendrás en grupo con alguna persona YA INSCRITA? (El formulario se rellena de forma individual)
Indicadors estadístics. A ALC Stronghold tenim un fort compromís d'inclusió i suport a col·lectius minoritzats, i ens agradaria recollir aquesta informació per saber si assolim els nostres objectius al respecte i poder justificar els resultats al nostre projecte anual. L'ús d'aquestes dades serà exclusivament de caràcter estadístic. *
Indicadores estadísticos. En ALC Stronghold tenemos un fuerte compromiso de inclusión y apoyo a colectivos minorizados, por lo cual nos agradaría recoger esta información para saber si se cumplen nuestros objetivos al respecto y poder justificar los resultados en nuestro proyecto anual. Estos datos serán utilizados exclusivamente con fines estadísticos.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Asociación Lúdico Cultural Stronghold. Report Abuse