Kesäleiri Heinolassa Jollakeskus 4.-7.7.2022

MITÄ? Kesäinen purjehdusleiri lapsille ja nuorille
MILLOIN? ma-to 4.-7.7.2022
MISSÄ?   Heinolassa Vasikkasaaressa
Mitä maksaa?  150 e / sisarale 130 e

Opi purjehduksen alkeet turvallisesti ja hauskasti!

Leirillä opimme pelien ja leikkien kautta turvallisen veneilyn ja jollapurjehduksen alkeet, ja tutustumme vesielementtiin monella eri tavalla. Leiri on unohtumaton kokemus, jolta saa paljon uusia kavereita ja muistoja iltanuotiolta, leirikasteella ja vesiohjelmassa. Leirillä järjestetään ohjelmaa jollapurjehduksen aloittaville ja pidempään purjehtiville.

Leirin järjestää Etelä-Päijänteen Jollakeskus yhteistyössä Heinolan Pursiseuran HeiPS kanssa.

Ilmoittaudu alla olevalla lomakkeella mukaan Jollakeskuksen kesäleirille Heinolassa maanantaista torstaihin 4.-7.7.2022.

Leiri on tarkoitettu 6-16-vuotiaille uimataitoisille lapsille ja nuorille. Olemme jatkuvasti pelastusliivit päällä, rannassa ja vesillä. Alaikärajan määrittelee lähinnä itsenäinen uimataito (25m). Aiempaa kokemusta purjehduksesta ei tarvita ja kaikki varusteet saa lainaan leirin ajaksi.

Leirin ohjelma koostuu purjehdus- ja veneilyopetuksesta tasoryhmissä, sekä erilaisista liikunnallisista aktiviteeteista, peleistä ja leikeistä. Leirillä saunotaan ja uidaan. Yövymme Vasikkasaaressa omissa teltoissa Heinolan Pursiseuran tukikohdan alueella. Leirillä on Suomen Purjehdus ja Veneily -liiton kouluttamat ohjaajat.

Noudatamme Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen, aluehallintoviraston sekä Suomen Purjehdus ja Veneily liiton suosituksia ja ohjeita koronatilanteessa toimimisesta.

Leirille otetaan noin 20 lasta ja nuorta.

Leirin hinta on 150€. Sisaralennuksella hinta on 130€/lapsi.
Hinta sisältää täysylläpidon eli ruuat, sekä opetuksen, materiaalit, tarvittavat varusteet (pelastusliivit, jollat jne) sekä uusille tapaturmavakuutuksen pursiseuran jäsenyyden (ensimmäisenä vuonna) kautta.

Leirin alkaa Heinolan Vasikkasaaressa maanantaina: ilmoittautuminen klo 10-11 välillä. Leiri loppuu torstaina klo 16:00 koko perheen juhlakahveihin.

Lähetämme leirikirjeen kaikille ilmoittautuneille noin viikkoa ennen leiriä.

Peruuttaminen: Viikkoa ennen peruutettu osallistumismaksu palautetaan täytenä, sen jälkeen puolet maksusta palautetaan, kunnes päivää ennen tai kurssin aikana peruutuksista peritään täysi osallistumismaksu. Koronatilanteessa joustamme sairastapauksissa, jolloin maksu voidaan palauttaa.

Kysyttävää leirin järjestelyistä?
Jollakeskuksen puheenjohtaja Anni Leppänen: annileppanen(at)gmail.com, puh. 0445886015 (laita viesti jos en vastaa).
HeiPSin kommodori Pertti Matikainen: pertti.matikainen57(at)gmail.com, puh. 050 3692049
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ilmoittaudu mukaan seuraavalla lomakkeella keskiviikkoon 29.6. mennessä.
Ilmoittautumiseen: *
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy