Extra bijeenkomst voor de care: ROUTEKAART CO2 REDUCTIE
Email address *
Hoe stel je een routekaart voor CO2-emissiereductie op?
In 2018 hebben de zorgbranches ActiZ, GGZ Nederland en de VGN de Green Deal 2.0 'Duurzame Zorg voor een Gezonde Toekomst' getekend. De zorgsector heeft meegedacht met het klimaatakkoord en afgesproken een eigen aanpak via routekaarten te ontwikkelen in plaats van via wetgeving. Dit bespaart tijd en het zorgt voor meer doelmatigheid.

Het doel is te komen tot 50% CO2-emissiereductie in 2030 en nagenoeg 100% in 2050. Om zorgorganisaties in de care daarbij te ondersteunen zijn een handreiking en tool ontwikkeld (https://milieuplatformzorg.nl/kennisbank/mpztool/). In de bijeenkomst gaan we in op de noodzaak en context van een eigen routekaart en geven praktisch advies over het gebruik van de tool daarbij.
Wanneer?
Op 6, 13 en 25 november 2019 zijn er reeds 3 bijeenkomsten over de routekaart geweest. Vanwege grote belangstelling zal nog een extra bijeenkomst georganiseerd worden. Deze vindt plaats op:

21 januari 2020
12.30 - 17.00

Oudlaan 4, 3515 GA Utrecht
(gebouw van de VGN en ActiZ, zaal 17 en 18)

Programma
Tijdens de bijeenkomst wordt uitgelegd hoe je als zorginstelling met je eigen vastgoed aan de slag kunt gaan. Het programma bestaat in ieder geval uit de volgende onderdelen:

1. Inleiding & context
2. Toelichting op de handleiding en de tool
3. Workshop in subgroepen
4. Terugkoppeling & Samenvatting

De bijeenkomsten starten met lunch om 12:30. Het programma duurt van 13:15 tot 16:15 en sluit af met een borrel.
Naam: *
Organisatie: *
Functie: *
Via branchevereniging: *
In het kader van de bijeenkomst zal de lunch vegetarisch zijn. Overige dieetwensen:
Graag tot ziens!
Met uw inschrijving geeft u MPZ toestemming voor het gebruiken van uw contactgegevens, zodat wij u kunnen informeren over de bovenstaande bijeenkomsten en het eventueel publiceren van foto's waar u op afgebeeld staat, ter verslaglegging van de betreffende bijeenkomst.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Stichting Milieu Platform Zorgsector. Report Abuse