Win tickets voor Allez, Chantez! Leuven
Jij wil een duo-ticket winnen voor de benefietsessie van Allez, Chantez! Leuven. Op zaterdag 22 februari van 20u00 tot 22u00 in Hal 5 kan je je laten meeslepen met het enthousiasme van de zangcoaches en samen met enkele honderden anderen ervaren hoe bevrijdend en verbindend samenzang kan zijn. Je hoeft niet te kunnen zingen of niets voor te bereiden. 100% zangplezier staat voorop! Vertel ons welke meezinger jouw favoriet is en vul je contactgegevens in. De wedstrijd loopt van 1 tot en met 31 januari. Laat van je horen!

Allez, Chantez! laat mensen samen zingen. In verschillende Vlaamse steden kan je elke maand terecht voor een portie zangplezier, zorgeloosheid en verbinding. Meer informatie over het project: www.allezchantez.be, Facebook: allezchantez

Wie wint de tickets?
Na afloop van de inzendingsperiode (31 januari) trekken we 5 winnaars uit alle inzendingen. De winnaars worden verwittigd in de eerste week van februari.

Hulp nodig bij het formulier? Stuur een mailtje naar info@allezchantez.be.

Veel succes met je inzending.
En tot zings!
Jouw naam *
Your answer
Jouw e-mailadres *
Your answer
Jouw lidnummer bij Gezinsbond *
Alleen leden van de Gezinsbond kunnen deelnemen aan de wedstrijd. Geef hier je lidnummer op. Het bestaat uit 9 cijfers, bijvoorbeeld: "870-142-647".
Your answer
Jouw favoriete meezinger *
Your answer
Wil je nog een ei kwijt?
Your answer
Al het zangnieuws uit je buurt rechtstreeks in je mailbox?
Schrijf je in voor onze nieuwsbrief via deze link: https://mailchi.mp/d8e56f116457/nieuwsbrief
Dankjewel voor je inzending!
Na afloop van de inzendingsperiode (31 januari) trekken we 5 winnaars uit alle inzendingen. De winnaars worden verwittigd in de eerste week van februari. Voor elk van de winnaars leggen we een ticket klaar aan de gastenbalie van onze Leuvense benefietsessie op zaterdag 22 februari 2020, om 20u00 in Hal 5 te Leuven. De winnaars worden verwittigd in de eerste week van februari.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Toon & Loot. Report Abuse