** POLETNE AKTIVNE POČITNICE 2020 ** PRIJAVNICA
PESTRE, ZABAVNE, AKTIVNE IN POUČNE POČITNICE V PLESNEM KLUBU EVORA

Tedensko varstvo za otroke stare od 5 do 12 let. Varstvo bo potekalo od ponedeljka do petka od 7.00 do 16.30 ure (poskrbljeno bo za zajtrk, malice, prigrizke, kosilo in osvežilno pijačo v neomejenih količinah)

Z otroki se bomo odpeljali na nepozabno VOŽNJO Z LOJTRNIKOM, obiskali GASILCE, se družili s TABORNIKI in se naučili taborniških spretnosti, iskali SKRITI ZAKLAD po ulicah Cerknice, HRANILI ŽIVALI na kmetiji, odšli na izlet na SLIVNICO (se tam družili z LOVCEM) in na CERKNIŠKO JEZERO (ter se tam družili z RIBIČEM), imeli bomo KUHARSKE DELAVNICE, KARAOKE, KVIZE, PLESNE DELAVNICE, FILMSKO POPOLDNE, USTVARJALNI KOTIČEK, DISKO ZABAVO, POLIGON, ŠPORTNE IGRE, IGRE Z VODO, Z BALONI, Z ŽOGAMI... seveda pa se bomo tudi sladkali s SLADOLEDOM, se igrali DRUŽABNE in MISELNE IGRE .... ter skupaj ustvarjali NEPOZABNE SPOMINE!!!

CENA TEDENSKEGA VARSTVA .... 90 €

Nudimo vam POPUSTE za več izbranih terminov, za ostale otroke iz iste družine, za člane PK Evora in DARILO za vsakega udeleženca počitnic!!

Plačilo počitniškega varstva mora biti poravnano najkasneje en (1) teden pred začetkom izbranega termina.

Za izvedbo varstva mora biti v posamezen termin vpisanih minimalno 10 otrok za celotedensko varstvo, v nasprotnem primeru vas predčasno obvestimo.

Popoln program z urnikom in vsemi dejavnostmi prejmete ob plačilu varstva.

V kolikor bi želeli varstvo v terminu, ki trenutno ni razpisan nam to napišite v OPOMBE. Ob zadostnem povpraševanju bomo odprli dodatne termine.

Izvedba programov poletnega počitniškega varstva v letu 2020 poteka pod določenimi Posebnimi pogoji, ki smiselno sledijo priporočilom NIJZ za preprečevanje okužbe koronavirusa (epidemije Covid-19).

!!! Prijave zbiramo do zapolnitve prostih mest !!!
Za vsakega otroka je potrebno izpolniti SAMOSTOJNO oziroma POSAMEZNO prijavnico.


Več informacij najdete na naši spletni strani www.evora.si
V primeru vprašanj smo vam z veseljem na voljo na info@evora.si ali 041 218 212 - Tea Obrol
Sign in to Google to save your progress. Learn more
IME IN PRIIMEK OTROKA *
STAROST OTROKA *
NASLOV (ulica, hišna št., poštna št., pošta) *
IME IN PRIIMEK STARŠA oz. ZAKONITEGA ZASTOPNIKA *
KONTAKTNA TEL. ŠTEVILKA STARŠA oz. ZAKONITEGA ZASTOPNIKA *
MAIL NASLOV STARŠA oz. ZAKONITEGA ZASTOPNIKA *
IZBOR PREHRANE *
ČLANSTVO V PK EVORA *
IZBERITE TERMIN POČITNIC *
Required
VAROVANJE OSEBNIH PODATKOV
V Plesnem klubu Evora se zavezujemo, da bomo z vašimi podatki ravnali skrbno, da jih bomo varovali skladno z zakonodajo o varstvu podatkov in da jih ne bomo posredovali tretjim osebam brez vase izrecne privolitve. Z ureditvijo tega področja se lahko podrobneje seznanite v Splošnih pogojih poslovanja PK Evora, ki podrobneje ureja področje varstva osebnih podatkov v skladu z ZVOS in evropsko Uredbo GDPR in so vam v pogled dostopni na recepciji.
*
Required
OPOMBE, NAM ŽELITE ŠE KAJ SPOROČITI:
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy