Анкетен Лист за производите и услугата на Адинг
Почитувани,

Со цел подобрување на квалитетот на нашите производи, како и подобрување на нашите услуги Ве молиме да го пополните овој анкетен лист.

Вашите искрени одговори, добри или лоши, за нас претставуваат мотив за изнаоѓање на најдоброто заедничко решение.
Clear selection
Clear selection
1. Дали сте задоволни од односот и севкупната комуникација со нашите инженери? *
Дали повторно би користеле производ од производната програма на АДИНГ АД? *
Кој критериум Ви беше пресуден за избор на нашите производи? *
Required
Од каде добивате најмногу информации за нашите производи и услуги? *
Required
Дали Ви е познато дека повеќето од производите на Адинг се Сертифицирани по Европски норми и поседуваат “CE” Сертификат? *
6. Дали повеќе преферирате хемиски производи за градежништво од странско потекло, наспроти производи од домашно потекло? *
7. Дали Ви е познато дека Адинг поседува лабораторија која е акредитирана за 20 методи за тестирање од областа на цемент, агрегат, бетон и малтери за ѕидање? *
8. Дали досега е направена презентација во вашата компанија од страна на нашите инженери за техничка примена на производи? *
Дали имате потреба од стручна презентација од страна на нашите инженери, за производите и решенијата на нашата компанија? *
Кој производ ви е прва асоцијација кога ќе помислите на АДИНГ? (допишете) *
Од кои производни групи имате користено наши производи и како ги оценувате од 1 до 5? (oценете ги само групите на производи за производите кои ги имате користено земајќи го предвид квалитетот, цената, амбалажата) * 1- лоши, 2 - доволни, 3 - добри, 4 - многу добри , 5 – одлични
1. Адитиви за бетони (пластификатори)
Clear selection
2. Производи за репарација на бетони и заливки
Clear selection
3. Производи за индустриски и спортски подови
Clear selection
4. Хидроизолации
Clear selection
5. Декоративни малтери , премази и лепила за изведба на фасади
Clear selection
6. Лепила за плочки
Clear selection
7. Глет смеси за израмнување на ѕидни и подни површини
Clear selection
8. Декоративни премази за внатрешни и надворешни подни и ѕидни површини
Clear selection
9. Антикорозивни, киселоотпорни и противпожарни премази
Clear selection
Купувач (Име и презиме) *
Вашата e-mail адреса *
Clear selection
Контакт телефон: *
Компанија
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy