Ukrainatur 2018
Vi har inntil 20 ledige plasser som er reservert til dere som er med på K2 opplegget 2017/18. Turen blir sannsynligvis i tidsrommet 22 juni - 29 juni 2018.

Turen vil koste et sted mellom 5-6000 kroner. (Betales i løpet av våren en gang).

Denne turen er for de aller fleste et minne for livet. Opplegget er at vi driver hjelpearbeid, samt holder en leir for barn som kommer fra familier med store utfordringer. Vi blir kjent med lokale Ukrainske ungdommer, og har det sosialt både med nordmenn og Ukrainere.

Tilbakemeldingene fra de to forrige årene er at dette har vært en tur som har betydd mye - både for de norske ungdommene som har reist ned, men også for de barn og unge en har truffet i Ukraina.

Viktig at alle som reiser har reiseforsikring og gyldig pass. Utløpsdato på passet må være tidligst desember 2018. Evt vaksiner er opp til den enkelte å vurdere behov for. Ta kontakt med helsestasjon for avklaring.

Denne påmeldingen gjelder kun for de som er med på K2, og det forventes at de som blir med på tur prioriterer å komme på K2 samlingene, samt de samlingene som en vil ha før avreise sammen med de andre. Dersom du har fått tilbud om å være med på tur, men ikke stiller på samlingene, vil det kunne medføre at en ikke kan bli med på tur.

Bindende påmelding innen 1 november. Dersom det er flere enn 20 som ønsker å reise, vil plassene bli prioritert ut fra oppmøte på Fokus, deltakelse i tjenester der osv.

For spørsmål kontakt Morgan Fjelde på sokneprest@fok.no eller telefon 48997108

Jeg ønsker å være med på (Navn) *
Your answer
Allergier eller annet som trengs å ta hensyn til *
Required
Dersom ja - skriv litt om hva som må tas hensyn til
Your answer
Skriv litt om evt forventninger til turen til Ukraina
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms