Dharma Yoga Maha Sadhana
amb Elena Mouratidou.

La Elena té una escola de ioga (https://www.anahatayoga.gr) i ens visita des de Grècia per compartir una Maha Sadhana de Dharma Yoga. Ella ha estudiat directament amb Sri Dharma Mittra a Nova York.

Us convidem a explorar dues hores de les millors i més exclusives peces de la rica tradició del Dharma Yoga, tal com es transmet des de Sri Dharma Mittra, un veritable mestre i un iogui viu del món occidental.

La pràctica inclou una sèrie d’Asana (postures) dinàmiques, una varietat de tècniques de Pranayama per a una millor distribució de l'energia vital, tècniques de neteja interna (Kriya), recitacions de mantra, tècniques de relaxació i meditació. Cada Maha Sandana conclou amb la pràctica profunda del Dharma Yoga Nidra, seguit d'un bell cercle per compartir alegria, abundància i amor.

Dharma Maha Sadhana és una pràctica profunda i conscient que posa en equilibri el caràcter femení, de natura creativa, i el masculí, la natura de suport. Aquesta pràctica ajuda al practicant a caminar amb constancia pel camí de la consciència del si-mateix.

Siguem receptius.


Dia: dissabte 25 de maig de 2019
Horari: 11:30 a 13:30
Preu: alumne 20€, externs i abonaments 25€

Lloc: ZONAIOGA
C/ Les Planes, 2, 1º 3a | 08201 - Sabadell
Tel.: 687743023 (també Whatsapp)
info@zonaioga.com

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service