Inscripció Activitats Springfest 2024
Benvinguts un any més a Springfest de l'Agro Rural Surf. Amb aquest formulari podras apuntar-te per reservar la teva plaça a les diferents activitats que es duran a terme durant l'esdeveniment i entrar al sorteig d'un SURF SKATE marca CARVER!!
Omple els camps obligatoris i efectuar el pagament en cas que l'activitat així ho requereixi en el següent número de compte: ES2514650100951724719815

ACTIVITATS:
  • Sessió skate adults 11h - 5€
  • Sessió de surf adults 12h - 10€
  • Sessió surf-skate adults 12h - 5€
  • Sessió surf kids 11h - 10€
  • Sessió skate kids 12 - 13h 14h - 5€
  • Activitats infantils. Tot el dia, castell inflable, classes d'skate, tallers...


PROTECCIÓ DE DADES DE CARÀCTER PERSONAL. Les dades facilitades seran incorporades en un fitxer i tractades a fi de gestionar de forma adient la seva sol·licitud d'inscripció a les activitats organitzades des de la nostra Entitat, així com per poder-li enviar, per a qualsevol mitjà, informació sobre notícies, serveis i/o activitats futures del nostre club. Les dades són confidencials i d'ús exclusiu del Responsable del Fitxer, ESCOLA DE SURF EMPORDA, amb domicili a 17258 Estartit (Girona), C/. Salinas16 podent ser cedides a les entitats federatives i /o organismes responsables de la gestió de la llicència federativa i l'assegurança esportiva (en el cas que correspongui). Pot exercir el dret d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició pel que fa a les seves dades en els termes establerts a la legislació vigent. Igualment, en atenció al previst a la Llei Orgànica 1/1982, de 5 de maig, li comuniquem que el AGRO RURAL SURF pot donar tractament a l'ús de la seva imatge, exclusivament per a la seva inclusió en tríptics informatius, a la pàgina web www.agroruralsurf.com, fotografies i/o vídeos promocionals de l'Entitat, xarxes socials gestionades des del club i/o en qualsevol altre acció divulgativa que es pugui dur a terme.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy