BAZAR VEŠČIN #2: (Samo)sprostitev
Živjo!

Bazar veščin je niz tematskih srečanj, ki bodo enkrat mesečno do konca leta potekala v spletni dnevni sobi Skupnostne kavarne. Predstavili bomo ustvarjalce, obrtnike, mojstre različnih uporabnih vsakodnevnih veščin, ki nas lahko podprejo tako ali drugače. Gre za to, da podelimo znanja, razširimo modrosti, se povežemo, se spoznamo, sodelujemo.

V sredo, 14. 6. ob 18h se dobimo na drugem Bazarju veščin z Izo Pintar in Martino Rupar. Iza in Martina sta diplomirani vzgojiteljici predšolskih otrok ter certificirani učiteljici in praktičarki Access barsov. S to tehniko sta se spoznali iz poklicnih razlogov in se z njo začeli ukvarjati iz potrebe po zmanjšanju vsakodnevnega stresa, preobremenjenosti, občutkov perfekcionizma in drugih vsakodnevnih pritiskov.

Na srečanju nam bosta predstavili tehniko Access bars, ki je med drugim učinkovita proti stresu, napetosti, polni glavi in telesnim bolečinam in nam pokazali, kako jo lahko z namenom samosprostitve v stresnih situacijah uporabljamo tudi sami na sebi.

Če bi želel_a sodelovati, deliti svoja znanja ali veščine in se predstaviti, pa mi to lahko sporočiš na: info@skup-ka.si.

Upam, da se vidimo!

Lp,
Urša
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Ime in priimek
*
Elektronski naslov
*
Soglašam, da se moji podatki obdelajo za namen prijave na online srečanje.
*
Required
Želim prejemati novice Skupnostne kavarne?
*
Required
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy