INSCRIPCIÓ TALLERS FULL-MICE / INSCRIPCIÓN TALLERES FULL-MICE
Si vols participar en els dos tipus de tallers PER FAVOR fer una inscripció per cada tipus de taller: Una inscripció per a tots el tallers de Book Tràiler del centre i una altra inscripció per a tots els tallers de Stop Motion del centre. / Si quieres participar en los dos tipos de talleres POR FAVOR hacer una inscripción por cada tipo de taller: Una inscripción para todos los talleres de Book Tráiler del centro y otra inscripción para todos los talleres de Stop Motion del centro.
Si t'has equivocat en la inscripció o vols afegir cursos, grups, alumnes.. pots modificar la inscripció a través del correu de confirmació que rebràs de confirmació d'inscripció. / Si te has equivocado en la inscripción o quieres añadir cursos, grupos, alumnos.. puedes modificar la inscripción a través del correo de confirmación que recibirás de confirmación de inscripción.
Recorda clicar a ENVIAR perquè la teua inscripció es registre com a vàlida. Si l'inscripción és correcta rebràs un correu de confirmació d'inscripció. MOLTES GRÀCIES PER LA TEUA PARTICIPACIÓ./ Recuerda clicar a ENVIAR para que tu inscripción se registre como válida. Si la inscripción es correcta, recibirás un correo de confirmación de inscripción. MUCHAS GRACIAS POR TU PARTICIPACIÓN.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
DADES DEL CENTRE EDUCATIU / DATOS DEL CENTRIO EDUCATIVO
Nom del Centre / Nombre del centro *
Adreça / Dirección *
Població / Población *
Codi Postal / Código Postal *
TALLERS, CURSOS I GRUPS / TALLERES, CURSOS Y GRUPOS
Tallers / Talleres:    Si vols fer dels dos tipus de taller per favor una inscripció per a cada tipus de taller. / Si quieres hacer de los dos tipos de taller por favor una inscripción para cada tipo de taller.
Inscipció / Inscripción
Book Tràiler / Book tráiler
Stop Motion
Cursos i Grups / Cursos y grupos
Cada curs s'ha dividit fins a un màxim de 4 grups (línies). Cada grup s'ha dividit en dos per si s'han fet grups bambolla per raó d'aforament de classes per la COVID-19. Si hi ha una situació especial es pot indicar en "comentaris i suggeriments". / Cada curso se ha dividido hasta un máximo de 4 grupos (lineas). Cada grupo se ha dividido en dos por si se han hecho grupos burbuja por razón de aforo de clases por la COVID-19. Si hay una situación especial se puede indicar en "comentarios y sugerencias".
Gr.A1
Gr.A2
Gr.B1
Gr.B2
Gr.C1
Gr.C2
Gr.D1
Gr.D2
Infantil 3a.
Infantil 4a.
Infantil 5a.
Prim. 1r/1º
Prim. 2n/2º
Prim. 3r/3º
Prim. 4t/4º
Prim. 5é/5º
Prim. 6é/6º
E.ESPECIAL
ESO 1r/1º
ESO 2n/2º
ESO 3r/3º
ESO 4tr/4º
Bat. 1r/1º
Bat. 2n/2º
CF Bas 1r/1º
CF Bas 2n/2º
CF M 1r/1º
CF M 2n/2º
CF S 1r/1º
CF S 2n/2º
FPA.
Nombre d'alumnat per als tallers / Numero de alumnos para los talleres *
DADES DE CONTACTE / DATOS DE CONTACTO
Nom y cognoms de contacte / Nombre y apellidos de contacto *
Correu electrònic / Correo electrónico *
Tèlefon / Teléfono *
Comentaris i suggeriments / Comentarios y sugerencias.
Si tens algun comentari o suggeriment del festival, de la convocatòria o d'aquesta inscripció pots posar-la ací. / Si tienes algún comentario o sugerencia del festival,  de la convocatoria o de esta inscripción puedes ponerla aquí.
Recorda: has de clicar a ENVIAR perquè la teua inscripció es registre com a vàlida. Si tens algun dubte, per favor, posat en contacte amb nosaltres al correu electrònic secretaria@festivalmice.com. MOLTES GRÀCIES PER LA TEUA PARTICIPACIÓ. / Recuerda: tienes que clicar a ENVIAR para que tu inscripción se registre como válida. Si tienes alguna duda, por favor, ponte en contacto con nosotros en el correo electrónico secretaria@festivalmice.com. MUCHAS GRACIAS POR TU PARTICIPACIÓN.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of ASOCIACION CULTURAL JORDI EL MUSSOL. Report Abuse