Волонтирај на Охрид Ултра-Треил® 2020
Охрид Ултра-Треил® бара талентирани и мотивирани личности кои ќе се вклучат како волонтери во организацијата на настанот во 2020 и понатаму. Настанот започнува на 21ви мај 2020 (четврток) и трае до 24 мај (недела). Понеделник е неработен ден!
- Забава без граници - остави свој белег на настанот;
- Уникатно доживување кое долго време се помни;
- Мултинационално искуство - подмачкај си го англискиот;
- Позитивна енергија, милион насмевки и радости;
- Брендиран подарок за секој волонтер.

Пополни го формуларов и ќе те контактираме навремено.

Услови и обврски на волонтерите:
1. Секој волонтер е обврзан да се појави на претходно договореното место и време за соодветно и навремено распоредување на контролните точки. - (Сите волонтери ќе бидат навремено известени за овие работи по е-пошта и телефон од страна на организаторот).
2. Доколку некој од пријавените волонтери не е во можност да се појави на трката, ве молиме благовремено да се извести организаторот (најубаво 2 недели пред трката).
3. Една смена трае најмногу 10 часа.
4. За време на трката волонтерите треба да ги извршуваат своите обврски одредени и следени од страна на Координаторот на контролната точка.
5. Секој волонтер добива брендиран подарок од трката, оброк, и превоз и сместување по потреба.
Email address *
Име и Презиме *
Your answer
Дата на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Мобилен *
Your answer
Големина на маица *
Од каде доаѓаш? *
Кои денови си слободен? *
Required
Дали ти е потребно сместување? *
Дали ќе волонтираш со твое возило? *
Required
Дали имаш некое од следниве искуства? *
Required
Дали имаш посебна вештина или хоби? *
Required
Дали си дел од тим (група на луѓе - пријатели) што заеднички сакате да волонтирате на ОУТ? *
Сугестии, барања, прашања, желби - ако имаш конкретна идеја за која задача, со кого и на кое место да те регрутираме пиши тука: * *
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.