Inschrijvingen nieuwe leden Thila Coloma
Beste ouders,

Welkom bij Thila Coloma! Je hebt de inschrijvingstool gevonden, goed zo. Lees hieronder eerst nog even de informatie over de inschrijvingen. Dan kan je daarna al de nodige gegevens invullen.


Hoe werken de inschrijvingen?

Eerst en vooral: het is absoluut niet belangrijk om zo snel mogelijk en als eerste te registreren!

Om verantwoordelijk leiding te kunnen geven beperken we de grootte van elke tak tot 35 leden. Als er te veel leden inschrijven voor een tak (op basis van geboortedatum), dan krijgen eerst de kinderen met voorrang een plaats. Dit zijn broertjes of zusjes van leden die reeds bij ons in de groep zitten, of kinderen van oud-leiding. Daarna trekken we willekeurig namen van de andere leden die geregistreerd zijn gedurende de aanmeldingsperiode. Als de tak dan vol zit, trekken we nog 5 extra namen voor op een wachtlijst. Als er in de periode van september tot december nog een lid stopt dan krijgt het eerste kind op de wachtlijst een plaats, daarna de volgende. Vanaf januari laten we de takken onaangeroerd. Naar ervaring zijn er voornamelijk wachtlijsten van de Kapoenen (geboortejaar 2011) tot en met de Seniorwelpen (geboortejaar 2008), daarna zijn er voorlopig geen wachtlijsten.

Voor zij die uiteindelijk, met spijt, uit de boot vallen: er zijn nog 7 andere scoutsgroepen rondom Mechelen, die een gelijkwaardige scoutservaring bieden. Via onze site (www.thilacoloma.be) kan je hier meer informatie over vinden: klik op 'Over Thila Coloma' en lees bij 'Inschrijvingen'.


De gegevens:

Hieronder vragen we de gegevens op die we nodig hebben voor de inschrijving van je kind. We houden deze gegevens bij in een ledenlijst, zolang je kind bij ons in de scouts zit. Aan de hand van deze gegevens schrijven wij je kind ook in bij Scouts en Gidsen Vlaanderen, zodat het lid verzekerd is.

We laten je de keuze om via deze inschrijvingstool enkel de nodige gegevens in te vullen voor de registratie, of al voor de volledige inschrijving (na de knop 'volgende'). Als je ervoor kiest om enkel 'basisgegevens' in te vullen, dan nemen we later contact met je op om de rest van de gegevens door te sturen.


Vragen of opmerkingen?
Stuur gerust een mailtje naar de groepsleiding via groepsleiding@thilacoloma.be.

Email address *
Voornaam en familienaam (van het kind) *
Your answer
Geboortedatum *
We hebben de geboortedatum van het kind nodig om te weten in welke tak hij/zij terecht zou komen.
MM
/
DD
/
YYYY
Geslacht *
Voorrang *
Is er reeds een broer of zus in de scouts of heb je als ouder zelf leiding gegeven bij ons? Vul dan bij 'anders' de naam van de broer of zus in, of de naam/totem van de oud-leider. Als dit niet het geval is, vink dan 'nee' aan.
Zijn er vriendjes waarbij uw kind in de groep wilt zitten?
(max. 3 namen)
Your answer
Huisbezoek *
Wens je, als je kind is ingeschreven, een huisbezoek van de groepsleiding of leiding van je kind? Zo'n huis bezoek is handig om vragen te stellen en een eerste kennismaking te hebben met de groepsleiding of leiding. Uiteraard kan je ook kennismaken en vragen stellen vóór of na elke vergadering. Voor nieuwe leden die bij de kapoenen terecht komen (de jongste tak) organiseren we sowieso een infoavond voor alle ouders. We contacteren je later opnieuw over het huisbezoek, afhankelijk van je antwoord.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.