Among Us Texel
Op 30 april organiseren LINK Projecten, ECV esports en Stichting Verantwoord Gamen een Among Us toernooi voor alle jongeren van 7 jaar en ouder uit de Gemeente Texel. Er zijn maar 80 plekken beschikbaar!

We beginnen in de middag om 16.00 uur met ronde 1 waarbij iedereen minimaal 1 uur speelt. Om 17.15 is de eerste ronde afgelopen. De winnaars vanuit deze ronde gaan door naar ronde 2. Ronde 2 begint na het eten, om 18.30 uur en gaat uiterlijk tot 20.30 uur door. Hoe lang je in de 2e ronde speelt hangt ervan af of je wint.

Among Us is gratis beschikbaar op IOS of Android, op de PC verkrijgbaar via Steam voor €3,99 en op de Nintendo Switch voor €4,29. Tijdens dit toernooi kan je via alle manieren meedoen.

1e prijs: €50 bol.com bon
2e prijs: €40 bol.com bon
3e prijs: €30 bol.com bon

Na inschrijving ontvang je direct vanuit Google Formulieren een bevestigingsmail (deze komt soms in de spam terecht). Op maandag 26 april versturen we rond 17.00 uur naar alle ingeschreven deelnemers een vervolgmail met alle verdere informatie voor deelname aan het toernooi. Alle inschrijvingen die na 26 april binnen komen ontvangen einde van de dag een vervolgmail met details.

Voor vragen: neem contact op met Katy Taylor van LINK Projecten via katy@linkprojecten.nl 

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Emailadres *
Voornaam *
Achternaam *
Geboortedatum *
MM
/
DD
/
YYYY
Adres *
Postcode *
Woonplaats *
Gemeente *
Ben jij 11 jaar of jonger? *
Deelname toernooi
Bij deelname aan het toernooi geeft u toestemming aan LINK Projecten en partners om u voor toekomstige soortgelijke evenementen en activiteiten op de hoogte te brengen.
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy