Digitális valóságok - Jövő találkozó & Expo | Budapest, 2020. március 7.
A digitalizáció mint fogalom ma már számos alegységre, külön iparágra bontható. Célunk, hogy egy napos konferencia alkalmával az egyik leggyorsabban terjedő, a hatásait tekintve mégis kevésbé ismert részével foglalkozzunk: a robotikával.

A robotikai cégek térnyerése eddig soha nem látott mértéket öltött, a globális piacon naponta jelennek meg újabb és újabb innovatív vállalatok. Ugyanez a tendencia jellemzi hazánkat is? Milyen hatással vannak a fejlesztések az oktatásra, a munkaerőpiacra és a gazdaságra? Milyen módon nyert teret az városainkban és a hétköznapjainkban? Hol és milyen emberi szerepköröket vesznek át a robotok? Örüljünk a változásnak vagy szkepticizmussal tekintsünk rá?

Kerekasztal-beszélgetések alkalmával szeretnénk a kérdéseket boncolgatni, a főként egyetemistákból álló közönség számára válaszokat és irányelveket felvázolni. Workshop jelleggel testközelből megismerkedhetnek robotokkal, illetve szemtanúi és kipróbálói lehetnek egy-egy eszköz megépítésének is.

A rendezvényen való részvétel INGYENES, de regisztrációhoz kötött.
Email address *
Teljes név *
Your answer
Telefonszám
Your answer
Cég/Tanulmányi intézmény neve
Your answer
Megjegyzés
Your answer
Adatkezelési tájékoztató
A regisztrációs űrlap elküldésével elfogadom a rendezvény adatkezelési tájékoztatóját.

A regisztrációs űrlap elküldésével hozzájárulok, hogy a Nemzeti Ifjúsági Tanács Szövetség a Digitális valóságok konferencia kapcsán rólam fényképet, illetve videofelvételt készítsen és az Adatvédelmi és adatkezelési tájékoztatóban megismertek szerint kezelje azokat.

Adatkezelési tájékoztató: digitalisvalosagok.hu/adatkezeles/
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy