Laitesukelluksen peruskurssi 2019
Tällä lomakkeella ilmoittaudut laitesukelluksen peruskurssille. Kurssi alkaa torstaina 31.1.2019 infoluennolla, ja introsukelluksella. Infoluento järjestetään Otaniemessä, tämän jälkeen siirrymme introsukellukselle Leppävaaran uimahallille. Mikäli et halua tai kykene osallistumaan introsukellukselle, tai olet jo käynyt intron syksyllä, ilmoita se tässä lomakkeessa. Huomaathan, että ilmoittautuminen introsukellukselle on sitova, mutta ilmoittautumisen kurssille voit vielä perua kurssin ensimmäiseen teorialuentoon asti. Mikäli peruutat ilmoittautumisesi kurssille, mutta osallistut introsukellukselle, joudut kustantamaan introsukelluksen osallistumismaksun (opiskelijat 20e, muut 40e). Lisäksi introsukellukselle on rajattu määrä paikkoja, jotka jaetaan ilmoittautumisjärjestyksessä.

Kurssin hinta (sisältäen introsukelluksen) on 420e. Aalto-yliopiston opiskelijoille, jotka ovat AYY:n jäseniä, hinta on opiskelijaystävälliset 350e.

Perehdythän kurssivaatimuksiin ja -sisältöön alla olevasta linkistä!
Lisätietoa: https://kupla.org/kurssit/lspk/

Saat lisätietoa ilmoittautumisestasi, tarkentuneesta kurssiaikataulusta, ja muista käytännön järjestelyistä sähköpostitse 18.1.2019 mennessä.

Kysyttävää? Ota yhteyttä: camilla.leiman(at)aalto.fi

Email address *
Nimi *
Your answer
Puhelinnumero *
Your answer
Olen Aalto-yliopiston opiskelija ja AYY:n jäsen *
Osallistun introsukellukselle *
Required
Minua kiinnostaisi kuivapuvulla sukeltaminen *
Required
Olen tutustunut kurssisivuun, ja olen tietoinen kurssisisällöstä sekä pääsyvaatimuksista (https://kupla.org/kurssit/lspk/) *
Required
Lisätietoja, kommentteja, kysyttävää? :)
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service