Gooikoorts Brunchpakket
COVID-19 ZORGDE ERVOOR DAT HET LEVEN VERANDERDE. ALLES VIEL STIL, MAAR SOLIDARITEIT VIERDE HOOGTIJ. HET GOOIKOORTS FESTIVAL WAS VOLLEDIG GEREGELD, MAAR DOOR HET VIRUS MOEST ALLES GEANNULEERD WORDEN. OM ERVOOR TE ZORGEN DAT HET FESTIVAL ER IN 2021 WEER VOLLEDIG KAN STAAN ORGANISEREN WE DE VERKOOP VAN GOOIKOORTS BRUNCHPAKKETTEN GEVULD MET LOKALE PRODUCTEN. DIT PAKKET IS AF TE HALEN/TE LEVEREN OP ZATERDAG 29 OF ZONDAG 30 AUGUSTUS 2020 ZODAT JE ERVAN KAN GENIETEN BINNEN JOUW EIGEN BUBBEL.
BESTEL JOUW ‘GOOIKOORTS BRUNCHPAKKET’ EN STEUN HET FESTIVAL
Aan huis gebracht of zelf af te halen - Bestellen en betalen voor 22 augustus !
Het standaard ontbijtpakket voor twee personen bevat onder meer koffiekoeken, pistolets, sandwiches, kaas, fruit, salami of hesp, yoghurt, confituur, botertjes, wafeltje, drankjes, choco, magazine Folk … (inhoud kan variëren).

Keuze uit familiebrunch (2 volwassenen en 2 kinderen) € 30.
Luxebrunch (2 pers incl. alcoholische drank en Gooikoorts cd) € 35
Volwassenbrunch (1 pers) € 13
Kinderbrunch € 7
Bestellen kan als volgt, schrijf je door je hier in te schrijven. Vervolgens schrijf je het verschuldigde bedrag over op rekeningnummer BE 42734020898354 met vermelding van naam - (leverings)adres (vb. fam. Guuk, Houteman 1, 1755 Gooik) - bestelling. De bestelling is pas definitief na ontvangst van de betaling, indien geen betaling ontvangen dan kunnen we het pakket niet voorzien. Gelieve te bestellen en te betalen voor zaterdag 22 augustus. Voor meer informatie kan je mailen naar info@gooikoorts.be
Belangrijke mededeling! We geven de voorkeur aan het afhalen van de pakketten in de cultuurschuur van De Cam in Gooik, Dorpsstraat 67, 1755 Gooik. Pakketten kunnen ook geleverd worden in de omgeving binnen een straal van 25 km rond Gooik en dit voor € 4 extra. Woon je verder dan moet je sowieso het pakket zelf komen ophalen. Gooikoorts heeft niet de mogelijkheid deze pakketten te bezorgen indien je verder woont.
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy