Acceptació d'ús de dades personals pel serveis de whatsapp municipal
Per a subscriure't al servei de whatsapp municipal només has d'omplir aquest formulari.

Recorda que aquest servei només té valor informatiu.
Aquest servei és solament per a rebre la informació municipal. No podràs contestar ni interactuar amb la resta d'usuaris del servei, ja que es tracta d'una llista de distribució.
Per a comunicar-te amb l'Ajuntament de Riells i Viabrea, utilitza els canals habituals, ja que aquest servei no substitueix cap tràmit ni cap notificació oficial de l'Ajuntament.
Consulta la normativa d’ús del servei de WhatsApp municipal de l’Ajuntament de Riells i Viabrea a aquest enllaç: http://riellsiviabrea.cat/wp-content/uploads/2018/07/Normes-d%C3%BAs-whatsapp-municipal-de-Riells-i-Viabrea.pdf

L'Ajuntament de Riells i Viabrea només farà servir aquestes dades per a transmetre informació de les activitats referents al poble i es compromet a fer-ne un ús confidencial i a preservar sempre la intimitat de les persones.
Podeu modificar o anul·lar les vostres dades enviant un correu electrònic a comunicacio@riellsiviabrea.cat

La base de dades del servei de WhatsApp s'actualitza periòdicament.

El servei entrarà en funcionament a partir del setembre del 2018.

Nom i cognoms *
Your answer
Número de telèfon *
Your answer
DNI *
Your answer
Permís d'acceptació *
Marcant aquesta casella autoritzes a l'Ajuntament de Riells i Viabrea a fer ús de les teves dades personals per tal d'afegir-te a la llista de distribució de whatsapp municipal i estar informat del que el consistori consideri rellevant. També, acceptant aquesta casella, dones el teu consentiment i aprovació a la normativa d'ús de la llista de distribució.
Required
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service