Spletni pogovor: Šport gluhih v času COVID-19
Naslednji teden, v torek, 9. marca 2021 ob 10. uri bomo izvedli spletno predstavitev organizacije Evropska zveza gluhih in njeno delovanje.

Spletni pogovor traja 2 uri in na tem se boste podrobneje seznanili z zgodovino in načinom delovanja Evropske zveze gluhih, ki je nastanjena v Bruslju.

Spletno predstavitev bo vodil Anton Petrič, strokovni delavec Zveze društev gluhih in naglušnih Slovenije ter aktivni udeleženec EUD dogodkov.

Če se želite prijaviti, vas prosimo, da izpolnite spodnji obrazec. Po prijavi boste v kratkem dobili sporočilo z vabilom na ZOOM srečanje. V kolikor sporočila ne prejmete v roku 2 delovnih dni nas prosim o tem obvestite na email naslov: info@zveza-gns.si.

Podatke iz prijave bomo obdelovali izključno zaposleni na Zvezi društev gluhi in naglušnih Sloveniji. Hranili jih bomo do preklica. Za dodatne informacije o obdelavi vaših podatkov nas lahko kontaktirate na email naslov: info@zveza-gns.si, ali nas pokličete na 01 500 15 00. Privolitev prosimo določite spodaj v obrazcu.
Email address *
Ime in Priimek *
Delavnico želim spremljati s pomočjo: *
Soglašam, da moj elektronski naslov uporabite za pošiljanje naših dogodkov (izobraževanj, posvetov, srečanj, okrogle mize, sestanke...) in ostalih pomembnih informacij (npr. nova zakonodaja na področju oseb z okvaro sluha, pravice oseb z okvaro sluha raziskave, pomembne informacije za osebe z okvaro v sluhu). Privolitev lahko vedno prekličete tako, da nam pošljete elektronsko sporočilo, da preklicujete privolitev. *
Dodatna opomba / komentar / vprašanje (ni obvezno)
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy