SAM (Seguiment d'Aus Marines)
Gràcies per interessar-te pel seguiment d'aus marines de Catalunya. Omple el següent formulari per poder participar en el projecte. Contesta les preguntes següents perquè la coordinació et pugui ubicar en el punt de cens segons les teves preferències, ja sigui duent a terme censos pel teu compte o acompanyant a un grup de persones. 
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Nom i cognoms *
Correu electrònic *
Número de telèfon *
Tens coneixements suficients sobre identificació d'ocells marins per poder realitzar censos de forma autònoma? *
Disposes de telescopi propi? *
A quin o a quins dels següents punts de cens t'agradaria anar? *
Required
Observacions
Les dades de caràcter personal proporcionades a través d’aquesta formulari s’inclouran en un fitxer de titularitat de l'ASSOCIACIÓ INSTITUT CATALÀ D’ORNITOLOGIA. Les dades de contacte només s’utilitzaran per tenir-te informat a través de newsletters. Les dades de caràcter personal no se cediran a tercers sense consentiment previ. Es poden exercir els drets d’accés, rectificació, supressió, oposició i limitació en el tractament d'acord amb el que preveu el Reglament (UE) 2016/679. 
*
Required
Gràcies per respondre, la teva col·laboració és molt important per tirar endavant el seguiment. La coordinació del projecte es posarà en contacte amb tu. Recorda que la col·laboració amb el SAM demana un compromís mínim de 3 censos a l'any. 
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy