Introductiekamp STV STUK
Leuk dat je interesse hebt in het introductiekamp van Studenten Toneelvereniging STUK! Samen met oude en nieuwe leden zullen we er een topweekend van maken vol met gezellige en toneel gerelateerde activiteiten! Het introductieweekend zal plaatsvinden van 27 september t/m 29 september. Als je je aanmeldt voor het kamp krijg je de verdere informatie opgestuurd.

Als je al zeker weet dat je mee wilt op het introductiekamp: leuk! Vul dan nu het onderstaande formulier in en dan zien we je graag op 27 september op het kamp!

Dit aanmeldingsformulier wordt uitsluitend gebruikt voor noodzakelijke doeleinden van het introductiekamp en wordt onder geen beding verstrekt aan derden.

LET OP: Omdat we het introductiekamp vooral voor nieuwe leden bedoeld is, krijgen nieuwe leden voorrang bij het aanmelden. Ouderejaars komen vooralsnog op een interesselijst. Uiteraard proberen wij om zoveel mogelijk leden mee te nemen, maar de kans bestaat dus dat het kamp vol zit en niet alle ouderejaars die zich hebben aangemeld mee kunnen.

Email address *
Lidmaatschap *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.