Tilmelding til EEO Kongres 2018
Kære elev,
Velkommen til tilmeldingen til Erhvervsskolernes ElevOrganisations Kongres 2018. Vi glæder os rigtig meget til at se dig på Danehofskolen i Nyborg fra fredag d. 26. oktober til og med søndag d. 28. oktober, men inden vi kan det, skal vi lige ordne nogle formelle ting.
Det her er tilmeldingen. Den er delt op i tre sektioner. Den første del er samtykkeerklæringer. Den anden omhandler generel information om dig. Den sidste sektion handler om transport og er til for, at vi kan få dig bedst til og fra Kongressen.

Vær venlig at svare på alle de spørgsmål, der er påkrævet.

Hvis du er i tvivl om noget, kan du ringe eller skrive til vores aktivitetskonsulent Hanna Nøddelund på 25 10 00 42 eller aktivitet@eeo.dk. Så vil du få svar hurtigst muligt.

Vi glæder os meget til at se dig!

*OBS: Arrangementet er for eleverødder på HTX, SOSU, PAU og tekniske EUD og EUX. Hvis du vil deltage som gæst eller er i tvivl, om du kan deltage, så skriv endelig til aktivitetskonsulenten på ovenstående kontaktoplysninger.

Email address *
Samtykkeerklæringer
På grund af den nye persondatalov skal vi have lov til at indhente og behandle de informationer, du giver os i denne tilmelding og i forbindelse med kongressen.

Det er på ingen måde påkrævet, at du giver samtykke. Dit samtykke er således frivilligt. Hvis du ikke ønsker at give samtykke, men stadigvæk gerne vil med på Kongressen, kan du kontakte vores aktivitetskonsulent Hanna på 25 10 00 42 eller aktivitet@eeo.dk.

Vi deler aldrig personoplysninger med tredjepart.

Det drejer sig om ikke-sensitiv information såsom adresse, mailadresse, telefonnummer og uddannelsesinformationer. Den information skal vi bruge i forbindelse med at sørge for transport og for at kunne kontakte dig op til og efter Kongressen. Vi opbevarer informationen i fem år, da vi skal kunne bevise fremmødet til Kongressen i så lang tid. Derefter slettes informationerne.

Vi vil desuden gerne vide, om du har nogen allergier, eller der er andet, vi skal være opmærksomme på for at gøre Kongressen til en god oplevelse for alle og for at kunne hjælpe dig, hvis du har brug for det. Det kaldes sensitiv data og handler især om dit helbred. Det er ikke noget, du behøver udfylde her, du kan også ringe eller sende en mail til Hanna. Disse informationer sletter vi så snart Kongressen er blevet afholdt.

Du kan til hver en tid tilbagekalde dit samtykke eller bede om at få rettet eller slettet i dine oplysninger. Det gør du ved at kontakte vores aktivitetskonsulent Hanna på 25 10 00 42 eller sende en mail til aktivitet@eeo.dk.

Behandling og opbevaring af ikke-sensitive personoplysninger *
Behandling og opbevaring af sensitive personoplysninger *
Må vi kontakte dig i forbindelse med fremtidige arrangementer? *
Billeder på Kongressen
På Kongressen tager vi billeder, så vi kan bruge dem i forbindelse med fremtidige arrangementer, information og promovering af EEO på tryk og online. Vi sletter billederne efter fem år.
Du kan altid trække dit samtykke tilbage, og det er altid muligt at få billeder slettet eller taget ned fra hjemmeside mv.. Hvis du ønsker dette, så kontakt Hanna Nøddelund på 25 10 00 42 eller aktivitet@eeo.dk.
Vi er dog ikke ansvarlige for, hvordan tredjepart behandler billederne.

Hvis du ikke ønsker, der skal tages billeder af dig under Kongressen skal du kontakte aktivitetskonsulent Hanna Nøddelund ved ankomst til Kongressen.

Her er det uddybende, du siger ja til:

1. Samtykkeerklæring
1.1
Jeg giver hermed tilladelse til, at Erhvervsskolernes ElevOrganisation må benytte billeder og film, hvorpå/i jeg optræder, f.eks. til hjemmesider, sociale medier, internt og diverse tryksager.

1.2
Tilladelsen gives med den forudsætning, at ingen andre personoplysninger bliver bragt sammen med billederne, samt at billederne bliver brugt i en sammenhæng, der er ikke krænkende for undertegnede som person.

1.3
Jeg giver ligeledes samtykke til, at billeder/film må anvendes sammen med mit navn, oplysning om mit arbejdsområde, mine kontaktoplysninger og organisatoriske tilknytning, og andet hvis det er anført i denne tilmelding.

1.4
Jeg er gjort bekendt med, at et samtykke kan tilbagetrækkes, for enkelte billeder og filmklip for såvel som dele af eller alle billeder og filmklip som Erhvervsskolernes ElevOrganisation er i besiddelse af, hvorpå/i jeg optræder. Jeg er ligeledes gjort bekendt med, at en sådan tilbagetrækning af samtykke kan ske med tilbagevirkende kraft.

1.5
Jeg er gjort bekendt med, at jeg kan påkalde mig retten til, at billeder og film hvorpå/i jeg optræder slettes fra Erhvervsskolernes ElevOrganisation digitale og fysiske lagre.

1.6
Jeg er gjort bekendt med, at hvor billeder eller film finder anvendelse i en form, hvorpå det for Erhvervsskolernes ElevOrganisation ikke er muligt at slette eller tilbagekalde billeder eller film, hvorpå/i jeg optræder, som f.eks allerede trykt materiale, bortfalder retten til at tilbagetrække mit samtykke og/eller blive slettet, jf. 1.4 og 1.5.

1.8
Jeg er gjort bekendt med at mit samtykke, som ovenfor beskrevet, er frivilligt og kan tilbagekaldes på ethvert tidspunkt.


Spørgsmål omkring dette samtykke kan ske ved henvendelse til Erhvervsskolernes ElevOrganisation.

Samtykke til brug af billeder *
Next
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Erhvervsskolernes ElevOrganisation. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms