Påmelding til sangharetrett 5-7.10.2018
Retretter er en viktig anledning til å få en rikere opplevelse av hva et buddhistisk liv kan innebære, med meditasjoner, diskusjoner, samarbeid, stillhet morgenen og bare væren.

Denne retretten er spesielt tilrettelagt for de som har gjort et introduksjonskurs ved Oslo Buddhistsenter og vi andre som møtes i forbindelse med Oslo Buddhistsenter.

Retretten starter kl 18 på fredag med middag og avsluttes ca kl 15 på søndag.

Vi reiser til Karma Shedrup Ling, Adresse: Siggerudvn. 734, 1400 SKI
Reise ca 1 time: Ta Tog fra Oslo Sentralstasjon til Ski (f.eks. L22). Ta Buss 515 Ryen til Boger gård. Gå over tunet vekk fra bussholdeplassen. Første avstikker til høyre ved skilt “Karma Shedrup Ling” ved søppelkassene og følg den ca 600 meter til du er fremme.
Å kjøre tar ca 40 minutter. Meld gjerne fra her hvis du kan tilby skyss :-)

Mer informasjon sendes til din epost når du er påmeldt. fyll inn dette skjemaet.

Den retretten er dugnadsbasert: Vi hjelper alle til med å lage mat og vaske opp og skape en vakker retrett. Vi trenger også 1300kr per person for å dekke mat og losji. Hvis du har lyst til å betale inn til et fond for å hjelpe de som ikke har råd til dette, spesifiser det på innbetalingen din. Hvis du ikke har råd til 1300kr så send oss en mail om det er noe innbetalt til dugnadsfondet som kan være med å betale for deg.

Bidrag til retretten og fremtidige retretter for andre kan Vippses til Oslo Buddhistsenter eller betales til konto 1254.05.10421.Dette er en bindende påmelding til sangharetretten. Du melder deg på ved å fylle ut dette skjemaet og betale til Oslo Buddhistsenter, konto 1254.05.10421 eller med Vipps: Oslo Buddhistsenter #10874.Hvis du vet at du ikke kan delta allikevel ber vi deg ta kontakt snarest på post@oslobuddhistsenter.no. Da kan en annen få din plass. Stedet annonseres på Facebook og med epost til deg som er påmeldt her. Påmeldingsfrist: 16.2.2018. Facebook lenke: https://www.facebook.com/events/211521002850069/

Navn *
Your answer
Telefon nummer *
Your answer
Navn og telefon til pårørende i nødstilfelle
Your answer
Epost *
Your answer
Vi lager vegansk mat. Har du allergier eller andre behov vi bør vite om?
Your answer
Kan du tilby skyss i bil? Hvis ja skriv hvor mange du har plass til og hvor du kjører fra
Your answer
Andre kommentarer
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service