Slapen in een Laurentius huis tijdens de Eurekaweek?
DE SLAAPPLEKKEN ZITTEN VOL!!!
STUUR EEN MAILTJE NAAR EUREKAWEEK@LAURENTIUS.NL ALS JE OP DE WACHTLIJST WILT KOMEN!

Nog geen kamer in Rotterdam maar wel heel erg benieuwd naar het wonen in een verenigingshuis? Kom dan slapen in één van onze dertig gemengde of ongemengde huizen! Zo leer je niet alleen onze leden kennen, maar ook de andere logees, die waarschijnlijk net als jij de Eurekaweek lopen.

Bovendien is dit de allerleukste manier om het studentenleven al een beetje te proeven! De huisgenoten helpen jou namelijk al met het wegwijs worden in de stad, het uitgaansleven en zij kunnen jou alles vertellen over het lid zijn bij Laurentius! Met het huis waar jij zal slapen ga je naar een huisfeest, maak je de traditionele huisavond mee en beleef je natuurlijk veel gezelligheid.

Opzoek naar een kamer? Check de Eurekaweek Laurentius Facebook, hier komen regelmatig hospiteerberichten op van onze verenigingshuizen!

Lijkt het logeren je wat? Vul dan dit formulier in dan neem ik snel contact met je op.

Groetjes,

Tanja
Eurekaweekcommissie Laurentius 2019

p.s. wanneer je na 15-9-2019 18 jaar oud wordt, ben je helaas te jong om je bij onze vereniging in te schrijven en dus in een van onze huizen te komen logeren.. Natuurlijk ben je wel welkom om alvast de sfeer te komen proeven tijdens de eurekaweek van 19-22 augustus!
Submit
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy