Nagyon Szemét Kvíz
A Nagyon Szemét Kvíz 3 fordulós online vetélkedő, melynek célja a lakossági szemléletformálás: hulladék csökkentés, hulladék kezelés és a fogyasztás által okozott környezeti károk bemutatása, megismertetése.

Egy-egy forduló 25 kérdést tartalmaz, azaz a három forduló összesen 75-öt.

A vetélkedő megoldásaihoz online kutató munkát javaslunk a következő honlapokon: www.szelektalok.hu, www.tve.hu, www.humusz.hu, www.hulladek.eu, www.hulladek-suli.hu, www.hulladekboltermek.hu, www.hulladekmentes.hu

Email address *
Részvételi feltételek
A Nagyon Szemét Kvíz nevű online Játékban való részvételre az oldalon történő regisztrálás jogosít fel.
A regisztrációkor a következő adatokat kell megadnia a Játékosnak: vezeték és keresztnév, lakcím, e-mail cím, telefonszám, születési idő.
Minden Játékos kizárólag saját nevében regisztrálhat. A Játék során ugyanazon felhasználó csak egyszer vehet részt a sorsoláson.

A sorsoláson azok a személyek vehetnek részt, akik:

- mindhárom fordulóban, azonos e-mail címmel és azonos személyes adatokkal regisztrálnak, és
- a három forduló során legalább 80%-os eredményt érnek el (75 kérdésből 60 helyes válasz).

Érvényes a sorsolásra való regisztrálás, amennyiben a fenti feltételek mindegyikének megfelel.

Amennyiben valaki nem töltötte ki mindhárom forduló kérdéseit, összesen legalább 80%-os eredménnyel, nem vehet részt a sorsoláson! Ennek megállapításához minden fordulóban az elsőként beküldött válaszokat vesszük figyelembe.

A nem valóságnak megfelelő adatokat megadó Játékos, a Játékszabály feltételeit nem teljesítő Játékos, illetve azon Játékos, aki csalással, valótlan adatok megadásával próbálja meg nyerési esélyét növelni, a Játékból kizárásra kerül és így nem jogosult a nyeremény átvételére. A Szervező nem vállal felelősséget az esetlegesen hibás regisztrációkért. Az előírttól eltérő formátumú regisztrációk helyességének elbírálására a jogot a Szervező fenntartja magának.

Nyeremény
- Családi hőlégballonos sétarepülés a GoBalloonnal. (3 fő 40kg fölötti és 1 fő 12 év és 40 kg alatti utasnak).
- Szállás 1 éjszakára és vezetett kenutúra 12 fő részére a Dunaszigeti Ökoparkban.
- 4 db karszalag a Sobri Jóska Élményparkba.
Játék ideje
I. forduló megjelenése: 2019. február 13.
II. forduló megjelenése: 2019. február 20.
III. forduló megjelenése: 2019. február 27.

Beküldési határidő: 2019. március 10. 24.00

Sorsolás: 2019. március 30.

Nyeremények átvétele
A Nyereményt csak személyesen, személyazonosságának igazolásával veheti át a Muszáj Természetvédelmi Koordinációs Egyesület által kijelölt időpontban és helyen, amelyről a résztvevők e-mailben kapnak értesítést. Amennyiben a Nyertes a megadott időpontban személyesen nem tudja átvenni a nyereményét, 2 tanús meghatalmazással az általa megnevezett személy is átveheti.
Amennyiben a kisorsolt személy, a Játék során valótlan adatokat közöl, ezért személyazonossága nem beazonosítható, nyereménye újra kisorsolásra kerül.
A Nyereményjátéknak nem célja, hogy kiskorú, vagy egyébként cselekvőképtelen, illetve korlátozottan cselekvőképes személyek vegyenek benne részt. Amennyiben a Nyertes kiskorú, vagy cselekvőképtelen, illetve korlátozottan cselekvőképes személy, úgy a Nyeremény átvételekor képviselőjének kell az azonosításban közreműködnie.
A Nyertes hozzájárul, hogy a nyereményátvételen készült fényképet a Muszáj Természetvédelmi Koordinációs Egyesület felhasználja. A Nyeremények készpénzre nem válthatóak át!
Tartalék nyertesek
A Szervező mindegyik nyeremény esetében 2-2 fő tartaléknyertest sorsol ki, akik a kisorsolás sorrendjében jogosultak az eredeti nyertes Játékos helyébe lépni. A tartaléknyertes abban az esetben válik jogosulttá a nyereményre, ha a nyertes nem felel meg jelen játékszabály követelményeinek, vagy adatai nem ellenőrizhetőek, vagy nem valósak, vagy tévesek, és ezért a Játékból ki kell zárni, vagy a Szervező által megadott, az értesítéstől számított 10napon belül nem elérhető, vagy nem jelentkezik a nyertes.
Kizárás
A Játékban nem vehetnek részt a Kvíz készítésében részt vett személyek és azok közvetlen hozzátartozói.
Regisztráció
Amennyiben figyelmesen elolvasta a fenti információkat, kérjük adja meg személyes adatait, amiket Adatkezelési Szabályzatunknak megfelelően bizalmasan kezelünk.

A regisztrációval elfogadja Adatkezelési Szabályzatunkat.

Adatkezelési Szabályzatunkat itt találja: http://www.muszajegyesulet.hu/hivatalos-irataink/?fbclid=IwAR2zLsnsei4BVE7lGIyRQvvZg2i0yVEF96haWm6S_HO9aKWoZHXIDHFgueI

Amennyiben Játékszabályzatunkkal és Adatkezelési Szabályzatunkkal nem ért egyet, kérjük NE regisztráljon!

Vezetéknév: *
Your answer
Keresztnév: *
Your answer
Lakcím: *
Your answer
Telefonszám: *
Your answer
Születési idő: *
MM
/
DD
/
YYYY
A játék támogatója
A játék az Innovációs és Technológiai Minisztérium A hazai hulladékgazdálkodással és szelektív hulladékgyűjtéssel kapcsolatos lakossági szemléletformálásra fordítható támogatás” FM-LSZF/2017-01. azonosítószámú pályázat támogatásával jött létre.

Next
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service