Gøy på stranda - Påmelding til aktivitet
Hei,

Vi har mottatt din påmelding til Jubaleiren "Gøy på stranda", og vi gleder oss til å være sammen med deg en uke på leir.

Vi vil at du rangerer det du har lyst til å være med på fra 1-4. Du er sikret å få være med på to av disse 4 aktivitetene. Alle må merke av 4 forskjellige aktiviteter.

Hver av disse aktivitetene varer to dager, et par timer hver dag.

Velg fire forskjellige aktiviteter og fyll ut navn på deltakeren. Du kan også legge inn en kommentar om du ønsker. Trykk Submit så får vi valgene rett inn i vårt skjema. Det skal altså ikke være nødvendig å sende mail tilbake.

NB: Frist for påmelding til aktiviteter er mandag 19.juni. Da vil gruppene bli fordelt. De som melder seg på etter det, vil bli plassert i de aktivitetene det er ledig plass på, så langt som mulig etter ønske.

Med Jubahilsen

Stine
Aktivitetsleder
2017@juniorleir.no

Kano
Her kan du lære litt om å håndtere en kano og padle en tur på Mjøsa. NB: Du må kunne svømme for å få være med her. Vi har redningsvester dere får låne. Det er lurt å ha med et ekstra par joggesko.
Dans
Lær å danse Streetjazz (moderne dans) med Sandra og vennene hennes. Vi lærer oss en koreografi og viser fram det vi har lært ved kveldssamlingen.
Baking
Er du glad i å være på kjøkkenet? Liker du å bake? Da bør du bli med på bakegruppa. Her skal det lages forskjellige kaker som skal selges i Juba-kafeen. Det blir selvfølgelig smaksprøver til bakerne.
Improvisasjonsteater
Hver dag vil deltakerne finne et "dilemma" (problemstilling) som dere ved hjelp av teater skal diskutere og belyse fra flere innfallsvinkler. Finnes det for eksempel noe som er rett eller galt i dette dilemmaet? Hver dag vil dere ha en liten opptreden for de andre deltakerne i leiren, hvor dere viser fram det dere har kommet fram til. Kanskje vil vi også involvere publikum ...
Snekring
Her skal det bygges en bod.. Du lærer hvordan du bruker verktøy på en riktig måte og sikkerhet rundt dette. Du må være født i 2007 eller tidligere.
Hest
Her får du være med på å stelle hest, og prøve deg på å ri. NB: Du må være født i 2009 eller tidligere. Skriv gjerne i kommentarfeltet om din tidligere erfaring med hest.
Kunst og dragebygging
Er du glad i å tegne og male? Her skal vi male kunst og lage drager. Vi avslutter med en dragekonkurranse. Hvor høyt får du dragen din til å fly?
Fornavn *
Your answer
Etternavn *
Your answer
Aktivitet - prioritet 1 *
Aktivitet - prioritet 2 *
Aktivitet - prioritet 3 *
Aktivitet - prioritet 4 *
Kommentar
Your answer
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Additional Terms