Kinky Boots
vrijdag 10 januari

20:15

Grote Zaal
Kunstmin

Kinky Boots met o.a. Vajen van den Bosch

Feel-good Broadwayhit


In 2013 trapte de musical ‘Kinky Boots’ af en The New York Times kopte de volgende dag: ‘The hottest musical on Broadway.’ Vervolgens ontving de musical elke denkbare belangrijke Musical Award, verschillende Tony’s, Grammy’s en de Olivier Award. ‘There’s no business like shoe-business’, schreef The Guardian met Brits gevoel voor humor.

De hilarische, brutale en ontroerende musical vertelt het verhaal van twee mensen die ogenschijnlijk niet veel gemeen met elkaar hebben. Charlie erft de slechtlopende schoenenfabriek van zijn vader. Dan komt de als bokser opgevoede Simon op zijn pad, die het liefst door het leven gaat als de flamboyante Lola. Om de fabriek te redden, omarmen ze elkaars verschillen en storten ze zich op de markt van kinky laarzen voor dames die eigenlijk geen dames zijn. Niet iedereen in de fabriek is even blij met deze ontwikkeling.

De feel-good Broadwayhit over nieuwe kansen en jezelf kunnen zijn zit vol swingende choreografieën en muziek van wereldster Cyndi Lauper.

Jurrian van Dongen, vertaling script en liedteksten; Martin Michel, regie en choreografie; Alberto Klein Goldewijk, muzikaal leider; Naidjim Severina, Vajèn van den Bosch, Jonathan Demoor, Dennis Willekens e.a, spel; Marjolein Ettema, decorontwerp; Arno Bremers, kostuumontwerp, Bobby Renooij, pruikenontwerp; Coen van der Hoeven, lichtontwerp; Jan van Dijk, geluidsontwerp

Email address *
Personeelsnummer *
Your answer
Voor- en achternaam *
Your answer
*
Geef hieronder aan hoeveel kaartjes je wilt reserveren *
Je bent op de hoogte van de algemene voorwaarden, zoals beschreven op de website. Daarnaast ga je akkoord met de inhouding op je salaris. *
Kan het bedrag niet op je salaris worden ingehouden, dan ben je op de hoogte dat je het verschuldigde bedrag na bevestiging over dient te maken op rekeningnummer NL39 ABNA 0428 2789 14 ovv de naam van de voorstelling.
Required
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service