Johannesprisen 2024 - Nomineringar
Svenska Österbottens Ungdomsförbund (SÖU) delar ut Johannespris till föreningar och föreningsaktiva som har utmärkt sig på ett positivt sätt. Årets prisutdelningen sker under högtidliga former på Johannesgalan den 12 oktober vid Vörå UF, som blev utsedd till årets förening 2023.

Under årets gala delar SÖU ut pris åt föreningsaktiva i tre kategorier: årets förening, årets ungdom och årets eldsjäl. Nu kan vem som helst nominera en person eller en förening som man anser att har utmärkt sig under året. Du kan välja att nominera i en eller flera kategorier, men kom ihåg att klicka genom hela formuläret oberoende om du nominerar i alla kategorier eller inte. Ditt svar registreras först efter att du tryckt på "skicka" på sista sidan.

OBS! Kom ihåg att skriva en bra motivering över varför just din kandidat är värd ett pris. Beskriv t.ex. vad kandidaten har gjort och hur den har bidragit till föreningslivet. Motiveringen är det enda som de som röstar har att gå på om de inte själva känner till kandidaten, så det lönar sig att lägga lite extra tid på beskrivningen.

Fyll i formuläret senast 31 augusti. Vi behöver dina kontaktuppgifter ifall vi vill veta mer om personen eller föreningen som du har nominerat.

Vid frågor angående nomineringsförfarandet kontakta Malin Andtbacka, malin@sou.fi.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Svenska Österbottens Ungdomsförbund. Report Abuse