Åland Judoläger 12-14 augusti
Den 12-14 augusti anordnar UJK tillsammans med Ålands JK ett sommarläger fyllt med aktiviteter så som judo, lek, bad, bastukväll, grillkväll, morgonfys på stranden, minigolf mm.

Vi kommer ha träning för alla åldrar och nivåer med både lekfullare barnpass och tuffare pass för de mer avancerade. Tanken är att det ska vara ett läger för hela familjen!

Resa:
Vi har bokat en egen Judo-buss som tar oss till Viking Lines båt från Uppsala på fredag morgon kl 7.20 och båten anländer i Mariehamn kl 12.45
Hemresa sker med båten som avgår 13.10 där buss tar oss till Uppsala med ankomst 16.20

Boende:
Välj mellan att bo i dojon (judolokalen) eller på Gröna Uddens Camping där vi bokat upp ett antal 4 och 6-bäddsstugor (begränsat antal platser och först till kvarn som gäller) samt att det finns tältmöjlighet. Vill ni tälta med klubbkompisar eller familjen så bokar ni tältplats på egen hand på nedan länk
https://www.gronaudden.com/sv 
Vill ni bo på hotell går det bra men bokning sker då på egen hand.

Mat:
Vi kommer arrangera frukost samt en grillkväll på lördagen. Övriga måltider (2 luncher och en middag) äter vi på restaurang med alternativ från ca 100-150 kr/måltid.

Pris:
Lägeravgift är 250 kr som täcker vissa aktiviteter och ledarkostnader.
Vi försöker hålla ner priset så mycket som möjligt och har olika alternativ för boenden. Alla priser ser ni i formuläret när ni anmäler er.
Prisexempel för ett barn över 11 år som bor i dojon är läger, resa och mat ca 1300 kr, väljer man att bo i stuga ligger motsvarande pris på ca 1800 kr.

Aktiviteter:
Träning:
Vi kommer erbjuda judo 1 pass fredag, 2 lördag och 1 söndag. Fysträning på stranden med avslutande morgonbad kommer erbjudas både lördag och söndag morgon för judokas och medföljande.

Möjliga kringaktiviteter:
Minigolf, strandfotboll, beachvolleyboll, kubb, bad mm kommer arrangeras löpande.
Fredag:
Bastukväll på campingen, 2 stora bastus reserverat enbart för oss
Lördag:
Grillkväll på campingen

Det är viktigt att alla som ska med, även föräldrar och syskon fyller i formuläret så vi får in information för att boka resa för alla. Fyll i och skicka in formuläret en gång per person som ska med.

Sista anmälningsdag för att kunna boka resa via klubben är 3 Juli

Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Namn *
Tränande eller medföljande *
Klubb (lämnas tomt för Uppsala JK)
Födelseår *
Nationalitet (krav för båtresan) *
Målsman (för alla under 18 år)
Tel målsman
Bältesgrad
Clear selection
Next
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This form was created inside of Uppsala Judoklubb. Report Abuse