3. Porezna konferencija: Utjecaj poreza na investicije i zapošljavanje
Cijena sudjelovanja za poreznu konferenciju po polazniku iznosi 1.000 kuna (800 kn + 25% PDV), a obuhvaća sudjelovanje na predavanjima / konferencijske materijale / kavu u pauzi i ručak.

Za rane prijave na poreznu konferenciju, do 10.01.2020., odobrava se popust od 20%, a za kupovinu odjednom 3 i više kotizacija odobrava se dodatnih 10% popusta. Ukoliko se vrši uplata za više sudionika, molimo vas da prilikom prijave pod "Napomene" upišete imena osoba za koje se vrši uplata i prijava.
Email address *
Ime: *
Your answer
Prezime: *
Your answer
Funkcija:
Your answer
Naziv tvrtke/organizacije: *
Your answer
OIB tvrtke/organizacije: *
Your answer
Adresa: *
Your answer
E-mail za prijavu: *
Your answer
Napomene:
Your answer
Politika privatnosti:
Ovdje navedeni osobni podaci koristiti će se u svrhu Porezne konferencije. Navedeni osobni podaci također će se koristiti u svrhu analize kvalitete, unapređenja i kreiranja novih ponuda i usluga, te radi promidžbe sličnih proizvoda i usluga. Voditelji obrade su Ekonomski fakultet Zagreb (EFZG) zajedno s Deloitte d.o.o. Zagreb. Ako imate pitanja u vezi obrade podataka možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka EFZG-u na szop@efzg.hr ili Deloitte d.o.o. na ceyuinfo@deloittece.com. Primatelji Vaših osobnih podataka mogu biti naši poslovni partneri – izvršitelji obrade koji obrađuju podatke u ime voditelja obrade te tijela koja obrađuju podatke u okviru svojih javnih ovlaštenja. Kao ispitanik imate pravo zatraži pristup osobnim podacima te ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka te pravo na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Također imate pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu za zaštitu podataka. U vezi obrade Vaših podataka u promidžbene aktivnosti, možete tražiti prestanak takve obrade.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Ekonomski fakultet Zagreb.