3. Porezna konferencija: Utjecaj poreza na investicije i zapošljavanje
Cijena sudjelovanja za poreznu konferenciju po polazniku iznosi 1.000 kuna (800 kn + 25% PDV), a obuhvaća sudjelovanje na predavanjima / konferencijske materijale / kavu u pauzi i ručak.

Za rane prijave na poreznu konferenciju, do 10.01.2020., odobrava se popust od 20%, a za kupovinu odjednom 3 i više kotizacija odobrava se dodatnih 10% popusta. Ukoliko se vrši uplata za više sudionika, molimo vas da prilikom prijave pod "Napomene" upišete imena osoba za koje se vrši uplata i prijava.
Email address *
Ime: *
Your answer
Prezime: *
Your answer
Funkcija:
Your answer
Naziv tvrtke/organizacije: *
Your answer
OIB tvrtke/organizacije: *
Your answer
Adresa: *
Your answer
E-mail za prijavu: *
Your answer
Napomene:
Your answer
Politika privatnosti:
Ovdje navedeni osobni podaci koristiti će se u svrhu Porezne konferencije. Navedeni osobni podaci također će se koristiti u svrhu analize kvalitete, unapređenja i kreiranja novih ponuda i usluga, te radi promidžbe sličnih proizvoda i usluga. Voditelji obrade su Ekonomski fakultet Zagreb (EFZG) zajedno s Deloitte d.o.o. Zagreb. Ako imate pitanja u vezi obrade podataka možete se obratiti službeniku za zaštitu podataka EFZG-u na szop@efzg.hr ili Deloitte d.o.o. na ceyuinfo@deloittece.com. Primatelji Vaših osobnih podataka mogu biti naši poslovni partneri – izvršitelji obrade koji obrađuju podatke u ime voditelja obrade te tijela koja obrađuju podatke u okviru svojih javnih ovlaštenja. Kao ispitanik imate pravo zatraži pristup osobnim podacima te ispravak, brisanje ili ograničavanje obrade osobnih podataka te pravo na ulaganje prigovora na obradu i pravo na prenosivost podataka. Također imate pravo na podnošenje prigovora nadzornom tijelu za zaštitu podataka. U vezi obrade Vaših podataka u promidžbene aktivnosti, možete tražiti prestanak takve obrade.
A copy of your responses will be emailed to the address you provided.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
reCAPTCHA
This form was created inside of Ekonomski fakultet Zagreb. Report Abuse