Prijava za kurs "VEŠTINE UPRAVLJANJA KARIJEROM"
Centar za razvoj karijere Univerziteta u Beogradu u saradnji sa Centrom za razvoj farmaceutske i biohemijske prakse tokom aktuelnog semestra organizuje kurs “Veštine upravljanja karijerom“ za studente Farmaceutskog fakulteta.

Kurs je namenjen studentima 5. godine studija koji žele da spremnije zakorače u novo poglavlje razvoja karijere nakon fakulteta. Kroz različite aktivnosti, zadatke, alate za samoprocenu, vežbe i resurse polaznici će dobiti odgovore na pitanja kao što su: Koji su moji kvaliteti? Kako vidim svoju karijeru? Koje opcije mi stoje na raspolaganju? Kako se postavljaju ciljevi? Kako i gde mogu da tražim posao? Kako da se uspešno predstavim poslodavcu? i mnoga druga.

Kurs se realizuje u periodu od 21. marta do 25. aprila. Obuhvata pet nedeljnih tematskih blokova koje se realizuju onlajn na Moodle platformi RCUB-a kao i dva „živa“ susreta – simulacija intervjua za posao i umrežavanje sa predstavnicima farmaceutskih organizacija i kompanija „ Karijerno ćaskanje“ tokom kojih će polaznici kursa biti u prilici da vežbaju, .

Ovaj kurs realizuje se četvrtu godinu za redom i rezultat je izuzetne saradnje koju Centar za razvoj karijere i Farmaceutski fakultet ostvaruju. Kroz kurs je do sada prošlo oko 100 studenata.

Više informacija o kursu studenti mogu naći ovde: www.razvojkarijere.bg.ac.rs/vuk.

Rok za prijavljivanje je 26. mart.

Ime i prezime *
Email *
Kontakt telefon *
Broj indeksa *
Šta vas je motivisalo da se prijavite za ovaj kurs? *
Da li ste do sada bili u prilici da pohađate ovakve ili slične kurseve/seminare/obuke i koje? *
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. - Terms of Service