Оглас за вработување - Скопје, Кочани, Струмица и Кавадарци
Полињата означени со * се задолжителни.
Име и презиме *
Your answer
Датум на раѓање *
MM
/
DD
/
YYYY
Адреса *
Your answer
Град *
Населено место
Your answer
Контакт телефон *
Your answer
е-пошта
Your answer
ОБРАЗОВАНИЕ
Период *
Your answer
Образовна институција *
Your answer
Струка
Your answer
Титула
Your answer
Познавање на јазици
Your answer
Социјални вештини и афинитети
Your answer
Познавање на работа со компјутери
Your answer
Други информации
Your answer
РАБОТНО ИСКУСТВО
Период
Your answer
Позиција
Your answer
Главни активности и одговорности
Your answer
Назив на работодавецот
Your answer
Лице за препорака
Your answer
РАБОТНО ИСКУСТВО
Период
Your answer
Позиција
Your answer
Главни активности и одговорности
Your answer
Назив на работодавецот
Your answer
Лице за препорака
Your answer
ИЗЈАВА: Се согласувам моите лични податоци да бидат предмет на обработка во постапката за регрутирање и вработување во компанијата, согласно важечките законски норми што се однесуваат на заштита на личните податоци.
Submit
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google.