Ilmoittaudu mukaan!
Vapaaehtoistyötä voit tehdä silloin kuin se itsellesi parhaiten sopii. Samalla olet tärkeä osa toimintaamme ja autat edistämään kokemusasiantuntijuutta. Tehtävissä oppii uutta ja on mahdollisuuksia verkostoitua, sekä tuoda esiin omia ideoita. Voimme pyydettäessä kirjoittaa tehtävässä toimimisesta myös todistuksen, tai jopa suosituksen, joka voi auttaa sinua työmarkkinoilla.

Meillä yhdistyksen toiminta rakentuu vapaaehtoistyölle, jossa jäsenemme saavat aktiivisesti vaikuttaa yhdistyksen toiminnan suuntiin. Tarjoamamme vapaaehtoistyöt eivät ole kokemusasiantuntijaluentoja, vaan yhdistyksen toiminnan mahdollistavia perustehtäviä. Näihin tehtäviin perehdytetään ja niissä toimitaankin mieluiten tiimissä, jottei yksin tarvitse jäädä.

KATTAVA, (eli kokemusasiantuntijat - tapaaminen vapaaehtoisille) kokoontuu kerran kuussa. Siellä tarjotaan lisätietoja ja mahdollisuus esittää kysymyksiä tai tuoda ratkaistavaksi ongelmia. KATTAVA kokoontumisiin ovat yhtälailla tervetulleita myös jäsenet, jotka eivät tee vapaaehtoistehtäviä.
Sign in to Google to save your progress. Learn more
Email *
Nimi *
Voin toimia vapaaehtoisesti:
Voit valita näistä, tai kirjoittaa suoraan seuraavaan kohtaan.
Minulla on taitoja/osaamista/kiinnostusta lisäksi:
Tai aluevastaaviksi innostuneille, missä maakunnassa asut.
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy