Mondod, vagy mutassuk? Kvízjáték impróval - program - Regisztráció
Kedves Vendégünk!

Örömmel vettük érdeklődésed a  Mondod, vagy mutassuk? Kvízjáték impróval programunkra. Amennyiben szeretnél részt venni a programon, kérünk szíveskedj az alábbi regisztrációt kitölteni.

Helyszín: Itt és Most Közösségi Tér 1092 Budapest, Ráday utca 18. - bejárat az Erkel utca 15. felől (12-es kapucsengő)

Időpont: 2023.11.04. Szombat 17:00-18:00

A program ingyenes.

Köszönjük, és várunk szeretettel!
Itt és Most Társulat
Email *
Név: *
E-mail: *
Hány főt regisztrálhatunk? *
Honnan hallottál az eseményről? *
Required
Adatkezelés
ADATVÉDELMI NYILATKOZAT AZ ITT ÉS MOST TÁRSULAT MŰVÉSZETI ALAPÍTVÁNY Mondod, vagy mutassuk? Kvízjáték impróval programra való regisztrációjához.

Mondod, vagy mutassuk? Kvízjáték impróval programra való jelentkezéssel Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét nyilvántartsa, kezelje, értesítést küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. Az értesítésben– annak típusától függően – eseti rendszerességgel kap tájékoztatást a Mondod, vagy mutassuk? Kvízjáték impróval   programról.
A Feliratkozó az adatainak megadásával felhatalmazza az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítványt, hogy a Hozzájáruló Nyilatkozat visszavonásáig ezen adatokat az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról szóló 2011. évi CXII. tv., valamint a gazdasági reklámtevékenység alapvető feltételeiről és egyes korlátairól szóló 2008. évi XLVIII. tv.  rendelkezéseinek megfelelően, a Hozzájáruló Nyilatkozatban foglaltak szerint hozzájárulása visszavonásáig nyilvántartsa és kezelje. Az Ön által megadott adatokat az adatkezelő titokként kezeli, azt kizárólag jelen szabályzatban meghatározott célból használja fel, illetéktelen harmadik személyeknek nem adja ki, nyilvánosságra nem hozza. Személyes adatai kezeléséről bármikor jogosult tájékoztatást kérni a szervezes@ittesmosttarsulat.hu címen, továbbá kérheti személyes adatai helyesbítését, illetve törlését vagy zárolását, valamint megilleti a személyes adatai kezelése elleni tiltakozási jog. Jogai megsértése esetén bírósághoz valamint a Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatósághoz fordulhat.

Az elektronikus (e-mailben küldött) hírlevelekre történő feliratkozással Ön hozzájárul ahhoz, hogy az Itt és Most Társulat Művészeti Alapítvány az Ön által ehhez megadott e-mail címét, nevét, nyilvántartsa, kezelje, hírlevelet küldjön Önnek, valamint kapcsolatba léphessen Önnel a megadott elérhetőségén. A hírlevélben – annak típusától függően – heti/kétheti/havi rendszerességgel kap tájékoztatást az előadásokról, a programokról, a társulat életéről.

A chekbox jelölésével Ön igazolja és kifejezetten elfogadja az adatkezelést. Amennyiben nem járul hozzá az adatkezeléshez, kérjük, ne töltse ki a fenti jelentkezési adatlapot.

Fontos!
Mondod, vagy mutassuk? Kvízjáték impróval program során álló és mozgóképek is készülnek a résztvevőkről. A felvételeket az Itt és Most Társulat honlapján (www.ittesmosttarsulat.hu), Facebook oldalán(www.facebook.com/ittesmosttarsulat), RUSzT Facebook oldalán (www.facebook.com/ruszt) egyaránt felhasználhatjuk. A résztvevők a jelentkezéssel hozzájárulnak a róluk készült anyagok készítéséhez és publikálásához.
Elfogadom az Adatvédelmi Nyilatkozatot *
Szeretnék feliratkozni a hírlevélre! *
A copy of your responses will be emailed to .
Submit
Clear form
Never submit passwords through Google Forms.
This content is neither created nor endorsed by Google. Report Abuse - Terms of Service - Privacy Policy